من با توام مي خواهم آغشته عطر تو زندگي کنم اين رد عطر توست که از حيرت بادهاي شمالي شب را به بوي بابونگي برده است تو کيستي که تاک تشنهاز طعم تو به تبريک مي آمده است (تیکر آغاز راه یکی شدن)
پس هنوز نداری که نمیدونی چه فاکتورایی باید داشته باشی
خیلی چیزا لازمه
مفصله در یک جمله کوتاه و مفید باید به تکامل عقلی و روحی رسیده باشی وگرنه به مشکلاتی برمیخوری
موفق باشی
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد...
من با توام مي خواهم آغشته عطر تو زندگي کنم اين رد عطر توست که از حيرت بادهاي شمالي شب را به بوي بابونگي برده است تو کيستي که تاک تشنهاز طعم تو به تبريک مي آمده است (تیکر آغاز راه یکی شدن)
من متولد ۷۰ هستم دیگه دارم پیر میشم😁 ۷۵ به بالا باید می گفتی😆
خخخ اره همون نیمه دوم دهه 70