2789
عنوان

کنکور

66 بازدید | 16 پست

من رشتم تجریه ولی اصلا به تجربی هیچ علاقه ایی ندارم بخاطر اینکه خانوادم دوست داشتن رفتم الان نمدونم چیکار کنم خیلی میترسم قبول نشم کنکور فرهنگیانم ثبت نام کردم یعنی ممکنه اونو قبول بشم خیلی دوست داشتم برم هنرستان الان شب و روز نگران قبول نشدنم همش شبا خواب بد میبینم همش از استرس مریض میشم چند روز چند روز میرم بیمارستان همه دکترا هم بهم میگن برای استرسه واقعا اگه قبول نشم توانایی دوباره درس خوندنو ندارم اونم این رشته مزخرفو چیکار کنم

عزیزم انقدر نگران نباش

فعلا که تاریخ کنکور معلوم نیست با خیال راحت درستو بخون و

الان اکثر رشتهها بدون کنکور شده یعنی مثلاً میتونی بری حسابداری دانشگاه آزاد یا غیرانتفاعی یا پیام نور بدون کنکور.

فوقش قبول نشدی یه رشته بدون کنکور میری حتی میتونی رشتههای هنری بری مثلاً گرافیک معماری..

اصلاً نگران نباش

تو ذهنت از کنکور یه غول بزرگ درست کردی برای همین میترسی باور کن انقدرم ترسناک نیست

کلی رشته هست دانشگاه آزاد که بدون کنکور میتونی بری اگه هزینه دانشگاه آزادو نداری در کنارش میتونی خودت کار کنی..

منم داشتم تجربی بود خیلی از دوستام که کنکور نتیجه خوبی نگرفتند رفتن دانشگاه آزاد و رشتههای مختلف خوندن الانم موفق و راضی هستن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی

عزیزم انقدر نگران نباشفعلا که تاریخ کنکور معلوم نیست با خیال راحت درستو بخون والان اکثر رشتهها بدون ...

الان که دارم اینارو میگم قلبم از جا داره کنده میشه همش استرس قبول نشدنو دارم از نطر خانوادم دانشگاه بدون کنکور خوب نیست شبا که میرم بخابم انقدر گریه میکنم فقط و فقط از ترس تا خوابم میبره تا خود صبحم تب دارم و خواب بد میبینم واقعا نمیدونم خدا چی برام رقم میزنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان که دارم اینارو میگم قلبم از جا داره کنده میشه همش استرس قبول نشدنو دارم از نطر خانوادم دانشگاه ...

عزیزم من یه دوست داشتم شرایطش دقیقاً مثل تو بود و خانوادهاش بهش میگفتن حتماً باید پزشکی دولتی بیاری.

اتفاقاً خیلی هم درس میخوند و همیشه هم استرس داشت..

وقتی که نتایج اومد با اینکه رتبهاش طوری نبود که پزشکی بیاره بازم خانوادهاش اصرار میکردن که توی انتخاب رشته باید پزشکیو بزنی و اگه پزشکی نزنی کلی بهش غر میزدن و ...

اما خب اون پزشکی نیاورد و رفت حسابداری دانشگاه آزاد خوند خانوادهشان مجبور شدند که قبول کنند دیگه چارهای نبود.

الان اون دوستم یکی از بهترین حسابدارهای شهر ماست😍

و حقوق بالایی میگیره خیلی معروفه به کار درستی و همه شرکتها دوست دارند بره تو شرکتشون کار کنه..

خانوادهاشم خیلی بهش افتخار میکننند

شما الان به این چیزا فکر نکن که در آینده چی میشه انشاالله یه رشته خوب قبول میشی گلم❤️

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی

این استرس به مرور زمان خیلی اسیب ها برات داره..

لطفا مواظب خودت باش و باخودت اینطوری نکن🥲

خودت به فکر خودت باش توکل کن به خدا هر وقت استرس اومد سراغت پاشو ورزش کن یا نماز بخون یا یه کاری انجام بده که یادت بره..

اگرم خیلی استرس شدیده باید بری دکتر تا یه قرص واست بنویسه که آروم بشی..

خدایی نکرده به مرور زمان استرس به مغز تو جسم تو روحت خیلی ممکنه آسیب بزنه

تو که از آینده خبر نداری شاید یه رشته خوب قبول شدی😍

اگه تا الانم درس نخوندی از الان خوب بخون بهت قول میدم قبول بشی چون کنکور عقب میافته.

تو الان استرس اتفاقی رو داری که نیفتاده

اولاً که شاید قبول بشی بعدم شاید واکنش خانوادت نسبت به قبول نشدنت اونقدرا هم بد نباشه و درکت کنن و...

بعدم فوقش خانوادت یکم بهت غر میزنن و دعوا میکنن که قبول نشدی

میخوان چه کار بکنن دیگه؟

دلتو بسپار به خدا توکل کن درستو بخون

به خاطر چهار تا دعوا که ممکنه در آینده خانوادت باهات بکنن از الان انقدر خودتو نابود نکن و بهش فکر نکن

تو که از آینده خبر نداری شاید یه رشته خوب قبول شدی😍اگه تا الانم درس نخوندی از الان خوب بخون بهت قول ...

ممنونم از حرفات انشالله که تموم شه همه اینا چون خیلی فشار رومه خدا خیرت بده واقعا:))))))

ممنونم از حرفات انشالله که تموم شه همه اینا چون خیلی فشار رومه خدا خیرت بده واقعا:))))))

خواهش می کنم عزیز دلم امیدوارم موفق باشی❤️😘

راجع به تاپیکی که زدی و من اومدم نظر دادم و بهت تهمت زدم که با اون پسر در ارتباطی ازت حلالیت میخوام لطفاً منو حلال کن چون طبق حرفهایی که خودت زدی تو تاپیک من فکر کردم با هم دوستید

نمیدونستم ارتباطتون ماهی یک باره.

اخه تو اون تاپیک گفتی تلفنی هم حرف میزنید🤔😉

در هر صورت همون ماه یک بار هم درست نیست عزیزم!

اینطوری توی این رابطه فقط شما اذیت میشی و به مرور احساس وابستگی پیدا میکنی..

ولی اون هیچ قدمی برنمیداره چون انگار شما رو توی آب نمک نگه داشته برای روزی که دلش بخواد ازدواج کنه..

هیچ وقتم احساس نمیکنه که شما رو از دست داده.. چون با همون دیر به دیر پیام دادن داره وابستگی ایجاد میکنه..

اگر هم روزی بخواد با دختر دیگه ازدواج کنه نهایت میاد بلاکت میکنه و تمام..

این وسط شما داری اسیب میبینی..

دفعه بعد که پیام داد محترمانه بهش بگو که دیگه نمیخوای ابن رابطه اینطور ادامه داشته باشه بهش بگو دوست نداری که دیگ بهت پیام بده و هروقت خواست میتونه مادرش ب مادرت تماس بگیره فقط..

واسه خودت ارزش قائل باش

از لحاظ شرعی هم این رابطه تون درست نیست هرچند که کم حرف بزنید یا رسمی حرف بزنید بازم درست نیست عزیزم...

حالا من کاری به شرع واینا ندارم اون ب خودت مربوطه💓🌹

نگران نباش بعد اینکه بهش بگی دیگه پیام نده

اگه خودش بخاد میاد خپاستگاری نخاد هم یعنی دوستت نداشته..

اگه میگ فعلا نمیتونم بیام

بگو هر وقت تونستی بیا و دیگ پیام نده نمیخام ارتباطی بین مون باشه تا روز خواستگاری✋🏻

یه بار دیگه اون تاپیکت بخون عزیزم

خودت گفتی چندوقت که از رابطه مون گذشت مامانم فهمید!

پس رابطه تون ماهی یکبار نبوده

چون اگه ماهی یکبار بود که مامانت نمیفهمید و یه احوالپرسی ساده و رسمی رابطه حساب نمیشع

ولی بنظرم بیشتر حرف میزنیدا😉😂

خواهش می کنم عزیز دلم امیدوارم موفق باشی❤️😘راجع به تاپیکی که زدی و من اومدم نظر دادم و بهت تهمت زدم ...

دقیقا همین امروز این حرفو بهش زدم خانوادش الان کرمانشاه هستن گفت که اگر من بخاطر این موضوع میخام قطع ارتباط کنم تا زمان خواستگاری جمعه میره دنبال خانوادش بعد مادرش دوشنبه با مادر من صحبت کنه منم گفتم صحبت بکنن ولی من تا بعد کنکور قصد ازدواج و عقد و اینچیزارو ندارم

دقیقا همین امروز این حرفو بهش زدم خانوادش الان کرمانشاه هستن گفت که اگر من بخاطر این موضوع میخام قطع ...

لطفا دیگه باهاش حرف نزن🤦🏻♀️🤦🏻♀️بشین درستو بخون بابا

یه بار دیگه اون تاپیکت بخون عزیزمخودت گفتی چندوقت که از رابطه مون گذشت مامانم فهمید!پس رابطه تون ماه ...

همون روزی که بهم پیامک داده بود توی جنگ بود پیامک داده بود که اگه امکانش هست خونه نمونید چون خونه ما تو پایگاه نطامی هست مامانم دیده بود بعد فهمید نه اصلا بخوایم هم نمیتونیم ارتباط داشته باشیم چون دانشگاهش نظامی هست و گوشی هوشمند نمیتونه با خودش ببره اون پیاماییم که میدیم زمانیه که مرخصیه

همون روزی که بهم پیامک داده بود توی جنگ بود پیامک داده بود که اگه امکانش هست خونه نمونید چون خونه ما ...

اگه امکانش هست خونه نمونید!!!!!!!!

این دیگه فراتر از یه ارتباط ساده اس دختر گل!!!!

وابستگی میاره ها مراقب باش😘

بعدم بد موقعی داری به این چیزا فکرمیکنی عزیزم

شما کنکور داری

اصن تو دانشگاه و بعدا موردهای بهتری ممکنه سر راهت قرار بگیره .. نیاز نیست با اولین کسی که اشنا شدی ازدواج کنی ..

اصن شاید خانوادشو دیدی خوشت نیمد

باید باهم برید روانشناس اون بگه بهم میخورین یا نه...

خودت گفتی بگم دیگه نمیخام ارتباط داشته باشم منم گفتم

اینو که خوب کردی گفتی

منظورم از این به بعد هست

دیگه پیام داد جوابشو ندیا

بعد اگ گفت چرا جواب نمیدی بگو گفتم ک نمیخام فعلا ارتباط داشته باشیم ..

اگرم زنگ زدن ب مامانت بگو ب مامانش بگه تا بعد کنکور صبرکنید بعد بیاید خواستگاری