arisaa_a مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 97 عنوان پسر خارجی 29 بازدید | 5 پست سلام ، خیلی خاصه بگم ، چجوری تو چت مخ یه پسر خارجی رو بزنم ؟ با هم صمیمی هستیم ولی عاشقانه نه 😄😛 من میروم و کلید خانه را زیر هیچ گلدانی قایم نمی کنم. کاربری دست دونفره ، من و خواهرزادم دیروز | 13:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نقره_ماه عضویت: 1404/12/05 تعداد پست: 560 پسرای خارجی خیلی رابطه مجازی رو نیستن زود حضوریش میکنن و کلا طرز فکر آزادی دارن ممکنه دو هفته بعد دیت ازت بخواد باهاش بری زندگی کنی😂 دانشجو ارشد،مقیم لندن.26/02/28.ازاد باش ای ایران.
arisaa_a مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 97 پسرای خارجی خیلی رابطه مجازی رو نیستن زود حضوریش میکنن و کلا طرز فکر آزادی دارن ممکنه دو هفته بعد دی ... مرسی نظر دادی عزیزم 🌷 . اخه می دونه که من ایرانم من میروم و کلید خانه را زیر هیچ گلدانی قایم نمی کنم. کاربری دست دونفره ، من و خواهرزادم
arisaa_a مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 97 خودش باید بخادت>>>" میدونم ولی ادم باید تلاش کنه برای زندگی خب من میروم و کلید خانه را زیر هیچ گلدانی قایم نمی کنم. کاربری دست دونفره ، من و خواهرزادم
11artemis عضویت: 1404/11/30 تعداد پست: 5090 میدونم ولی ادم باید تلاش کنه برای زندگی خب خاستن یه دختر به هیچ وج به درد نمی خوره 🤌 "اون پسر باید برات تلاش ، کنه و... !!»»نه توووو" مقصد خاݣ اسـٺ به چـه میناز؎.."