2789
اول سعی کن به خاطر بچه با زبون خوش حل کنی و کنار بیای سعی کن طلاق نگیری خیلی ببخشید اینو میگم طرف حی ...

بچم پسره دیگه دختر نیس ک مظلوم بشه ...وقتی باباش میزاره جلوش جنسی ببینه تو تلویزیون دیگه من مادر نمیتونم جلوش بگیرم پس برم بهتره 😔بچه چه میفهمه مسایل جنسی چی هست ظلم ب بچه میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساسات رو بذار کن و بخاطر ساختن ابدیت خودت و آینده ی اون طفل معصوم که ادامه ی نسلت هستش تلاش عاقلانه کن.تدبیر کن.خداوند قدرت یک زن رو در زبونش قرار داده کلی با تدبیر زنانه میتونی زندگیتو از این رو به اون رو کنی.فقط همسرت مقصر نیستش حتما بشین باخودت ببین کجاها مقصر بودی و خودتو اصلاح کن و خودتو دوست داشته باش و دست از سرزنش های درونیت بکش و با خودت ارزشمند رفتار کن تا رفتار اطرافیانت باهات خود به خود اصلاح بشه.اون بچه نابود میشه با طلاقت.لطفا بی پناهش نکن و مسئولانه بمون پای زندگیت و درستش کن خواهر گلم🦋

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲