2789
عنوان

بهش مشکوکم

20 بازدید | 3 پست

سلام عزیزان این تاپیک دومه خواستم اگر اطلاعیی دارید در این زمینه کمک کنید من تو رابطم

طرف مقابل قبل من با یکی بود که اون دختر بهش هی پیام میداد منم گیر دادم که باید سیم کارت عوض بکنی اینم عوض کرد

خلاصه گذشت تا اینکه به دو روز پیش رسیدم یهو دیدم از اون شماره بهم پیام داد گفت این شماره رو گرفتم

گفتمش چرا مگ نگفتم نمیخوام داشته باشی ؟

اونم گفت حقیقتا رفتم خواستم کارت بانکی گم شدمو بگیر رفتم بانک گفتن مسدود شده از حساب مرکزی

منم ترسیدم رفتم سوپیشینه بگیرم ببینم چی شده چه غلطی کردم که حسابمو مسدود کردن

گفتن باید به سیم کارت قدیمی که قبلاً باهاش فعال کردی

پیام استعلام بیاد

من به این قضیه خیلی مشکوکم آخه استعلام سو پیشینه چه ربطی به شماره قبلی داره؟

داره گولو میزنه؟

ببین تا حدودی منطقی میاد برای من چون راست میگی پیامکها ب سیمکارت قبلی میاد نمیشه راحت عوض کرد شماره رو اما اگر خیلی مشکوکی یبار که دیدیش کل گوشیش رو زیر و رو کن و یجوری که نفهمه اکانتش رو بیار رو گوشی خودت یا اینکه اصلا به دختره راست و حسینی پیام بده بگو ما با همین مزاحم و اینا نشی یه وقت میدم داداشام پدرت در بیارن آدرس خونت دارم و فلان الکی مثلاً بعدم اگرم دیدی مشکل از پارتنر خودته ازش جدا شود اونی که باتوجه هنوز به فکر قبلیه کیس نیست در واقع اینجا تو اضافی به حساب میایی چون اون هی میخواد برگرده به قبلی تو هی پاپیچ میشی .بشین باهاشم یبار جدی حرف بزن که اگر واقعا دلت پیش اون دخترس دوستانه از هم جدا بشیم . نزار شخصیت خورد بشه

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من دقیقا همین داستان رو داشتم دقیقا با طرفم تو مرحله آشنایی بودم و اکسش پیام میداد به و من گفتم فقط درصورتی که شمارشو عوض کنه باهاش میمونم

بعد دیدم که از اون سیم کارت قبلیم داره و از جدیده هم به من پیام میده

بهش گفتم چرا قبلی رو نسوزوندی میگف من کارم تو املاک کد میاد یکم صبر کن الان نمیشه و...

آخرش مچشو با اکسش گرفتم

رازش گل نیلوفر در دل تاریکیه 369💜🪷🪄ودر قلمرو اون نتوان ورود کرد مگر کودک بود💙ودر قلمرو اون نتوان ورود کرد مگر کور و کر و لال بود🩵و صبوریه گل نیلوفر در مرداب که سرباز کرد در سختی ها اما زیباترین بود💚 ای عشق...حال که مرا خوانده ای راه نشانم بده💛 عشق جاریست حتی در لحظات تاریکی و تیرگی زندگی🧡مکتب در سایه رو دنبال کن تا به منبع عشق وصل شی 🪷👈تلگرام :Dar_saye، روبیکا(ادمین):dar_sayeh369❤️