samao مدیر عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 878 عنوان سیسمونی | مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 17 پست راستش نه خودم و نه همسرم راضی نیستیم واقعا پدرم برای بچه ی ما انقدر هزینه کنه و خب وسیله بگیرهخودم سرکار میرفتم تا قبل بارداری پس انداز دارمیه مقدار عنوان کردنش تو خانوادمون سختهحس میکنم اگر به مادرم بگیم ناراحت بشه از این بابت 1405/03/20 | 09:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
samao مدیر استارتر عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 878 ن اصلا نزار خانواده پسز واقعا کاری نمیکنه تو خوردن فقط،هستن واقعیتش من خانواده همسرم رو خیلی دوست دارمولی به هرحال که بالاخره یه جا مادرشوهر بازی و اینا در مییارنولی خب اگر سر این قضیه چیزی بگن همسرم جوابشون رو باید بده چون ایده خودش بوده
sevdase عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 25295 واقعیتش من خانواده همسرم رو خیلی دوست دارمولی به هرحال که بالاخره یه جا مادرشوهر بازی و اینا در مییا ... من حتی اگه ایده همسرم باشه نمیزارم پدرم بخره بعد بابام جبران میکنه ها ی پولی پشتوانه من میزاره کنار ک همسرم ندونه
negin_as_1995 عضویت: 1405/02/03 تعداد پست: 946 مگر اینکه همین جوری منمولی برای خرید کمد و تخت اینا نمیدونم چیکار کنم اونارم بخر همینو بگو بگو من خبر نداشتم شوهرم رفته اینا رو خریده از بس ذوق اومدن بچه داره. به نظرتون قشنگه؟اینجوری مثلا