2777
2789
عنوان

وام بانکی

82 بازدید | 8 پست

سلام دوستان شما بانکی رو میشناسید ک وام بده با شرایط اسون و بدون سپرده

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
موسسات خصوصی.مهر رسالت ...الان دیکه دولتی هام زیاد اذیت نمیکنن

وام بالا میخوام این ده بیست میلیونیا ب دردم نمیخوره .رسالت ک کفت دومیلیون بیار دوماه دیگه دومیلیون بهت میدیم دومیلیون خودتم بلوکه میشه تا زمانی ک وامت تسویه نشه  

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسکن تا صد میده انصار هم... بانک دولتیم همینطور

ممنون عزیزم باید شنبه برم بپرسم.اخه خونه نداریم خیلی هم بدهکاریم فقط ی زمین داریم گفتم اگه بشه ی وام بگیریم واسه ساختش 

مسکن تا صد میده انصار هم... بانک دولتیم همینطور

شما تا حالا از بانک انصار و مسکن وام گرفتید؟

بانک شهرم هست انقد وام گرفتم خخخخ

توی شهرستان ما بانک شهر نداریم