2789
عنوان

غلت نزدن

105 بازدید | 7 پست

خانم ها دخترم پنج ماهشه همینطور که خوابیده پاشو فشار میده جابه جا میشه یعنی خودشو حول میده سمت بالا ولی غلت نمیزنه منم دمرش میکنه زور میزنه که سینه خیز بره ولی درجا میزنه کی باید ببرم دکتر مغز و اعصاب؟

دکتر برا چی عزیزدلم بچه س الان زور میزنه چند هفته دیگه عقب عقب میره بعد یاد میگیره روی شکم جلو جلو ب ...

الان از غلت نزدنش بیشتر نگرانم عزیزم

آخه اصلا تمایلی هم نداره سعی نمیکنه به پهلو میشه بعد برمیگرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه چیز میگم توروخدااا به حرف گوش کن

من ثانیه به ثانیه لحظاتتو طی کردم یکسال پیش

پسر من گاهی به پهلو میشد ۶ ماهش شد یه روز افتاد رو شکم

قبلشم میزاشتم رو شکم انقدر گریه میکرد که سریع برمیگردوندمش تو اینستا میدیدم بچه ها رو شکمن با نخود لوبیا بازی میکنن من نا امید به این بچه نگاه میکردم،همین بچه تو ۷ ماه سینه خیز رفت البته اونم با گریه و ۸ ماه و نیم ۴ دست وپاشد ۱۳ ماه راه رفت و هیچ وقت غلت نزد !!!مگر موقع خواب ببینم یکی دوبار غلت بزنه که بخوابه در کل غلت زدن به هیچ وجه جزو مراحل تکامل نیست،فقط گردن گرفتن،نشستن و راه رفتن جزو مراحل تکامل

پس حتی اگه یه بار به پهلو شد نگران نباش و لذت ببر مثل من حساس نباش منم دقیقا تا ۵ماهگی ۳تا مغزاعصاب بردم که هرسه گفتن خانم خودت برو مغزاعصاب هیچیش نیست

بعضی بچه ها اصلا غلت نمیزنن ی راسته میرن برا چاردست و پا خودتو نگران عزیزم

آخه تا میرم دکتر اول اینو میپرسه انگار خیلی براشمهمه میخوام نگران نباشم هااا ولی گاها از دستم در میره

یه چیز میگم توروخدااا به حرف گوش کنمن ثانیه به ثانیه لحظاتتو طی کردم یکسال پیشپسر من گاهی به پهلو می ...

عزیزززززم خدا رو شکر که پسر گلتون صحیح و سالمه انشالله خدا بهتون ببخشه من خودم سعی میکنم نگران نشم دکتر پیگیره تا میرسم میپرسه 🤦♀️

عزیزززززم خدا رو شکر که پسر گلتون صحیح و سالمه انشالله خدا بهتون ببخشه من خودم سعی میکنم نگران نشم د ...

ممنوونم عزیزم،گلم مکه دکترا خدان والا خیلیاشون هیچی حالیشون نیست تشخیصای اشتباه بعدم کدوم دکتر میدونه مراحل رشد هر بچه ای چه تاریخایی داره همه انسانها باهم فرق دارن صبرکن تا ۶ ماه فقط یکبار بیوفته به شکم کافیه ادنم برای اینکه سیته خیز بره

در کل تو طول روزم به شکم زیاد بزار اگه گریه میکنه دو دقیقه هم باشه کافیه