2777
2789
عنوان

خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 34 پست
علیرام نشنیدم علیهان بهتره ثبت احوال هم قبول میکنه

نه هردوتاش هست، علیرام از علیهانم قبل تر هست، یه بازیگرم اسمش علیرام نورایی هست، مطمئنی ثبت احوال علیهان و قبول میکنه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

و اقعا ا ین ۲ تا چه ربطی به مبین داره

ربطم نداشته باشه مهم نیس، میخام مذهبی باشه و معنیش خوب باشه و خوب صداش کنن جدیدم باشه، اسامی ای که به مبین میاد متین و معین و ایناس که به دلم نمی شینه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
علیهان قشنگ تره آره بابا چرا قبول نکنن

آخه گوگل نوشته قبول نمیکنن چون یکی از شخصیت های فیلم ترکیه ای هست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه هردوتاش هست، علیرام از علیهانم قبل تر هست، یه بازیگرم اسمش علیرام نورایی هست، مطمئنی ثبت احوال عل ...

ای وای با علیسان اشتباه گرفتم🤦🏻♀️

علیهان مطمئن نیستم ولی علیسان میدونم قبول میکنن

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

به مبین بیشتر نیوان و آرتین خیلی میاد ولی علیهان قشنگه عزیزم

نه میخوام مذهبی باشه، علیهان به مبین بیشتر میاد تا علیرام

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
علیهان که تو فارسی مفهوم نداره. بذار متین به مبینم میاد 😁

ندوس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای وای با علیسان اشتباه گرفتم🤦🏻♀️علیهان مطمئن نیستم ولی علیسان میدونم قبول میکنن

علیسان رو دوس ندارم و اینکه داریم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی من دیدم که گذاشتن

بلکه خودشون صدا میکنن تو شناسنامه یه چیز دیگس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40