2789
عنوان

For Fun 👀👁️

55 بازدید | 1 پست

امشب ما ی مهمون بزرگواری داشتیم که تا پاسی از شب ، برامون در مورد کائنات و انرژی و اون نوری که طبیعت در ما قرار داده حرف زد .تازه جالب تر اینکه من فهمیدم این افکار ماست که جهان رو نگه داشته ، شرط می بندم شما هم مثل من نمی دونستید که اینقدر 💩 خاصی هستیم ،جالب تر اینکه دست گذاشت ی جایی از بدنم و جای چشم سومم رو نشون داد ، نفری صد تومن میگیرم که جای چشم سوم رو نشونتون بدم.👁

الآن فهمیدم که من اصلاً در حد خودشناسی و معنویتی که این عزیز بهش رسیده ، نیستم 😔😂

راستی یادم رفت بگم اون دوستانی که تو کار چاکراهو اینان ،

شما که به چاکراه ماکراه تون برنخورده؟😂😂

نیازی نیست که یادآوری کنم تاپیک فانه ؟! باور های شماهم در این رابطه ، قابل احترامع ، بخندید و بگذرید 😂🤍

راستی این ریمیکس قشنگم بشنوین « لینکو کپی کنین ، داخل مرورگر باز کنین »

«آخرش میرم پیش پروفسور مک گونگال عزیزم و بهش میگم طلسم تبدیل شدن به گربه رو یا یادم بده یا روم پیاده کنه و بعدش برای همیشه به دنیای گربه ها می پیوندم و دیگه هیچی از این زندگی نمیخوام . زندگی هرچی نداشت حداقل گربه داشت. ممنون .

اینم لینک

cdn.imgurl.ir/uploads/f14220_4_5823579163470077380.mp3

«آخرش میرم پیش پروفسور مک گونگال عزیزم و بهش میگم طلسم تبدیل شدن به گربه رو یا یادم بده یا روم پیاده کنه و بعدش برای همیشه به دنیای گربه ها می پیوندم و دیگه هیچی از این زندگی نمیخوام . زندگی هرچی نداشت حداقل گربه داشت. ممنون .