2789

نترس بعد عمل از درد راحت میشی منم ی سالو چند ماهه عمل کردم مراقبت کنی خوب میشی من روزی صدبار خدارو شاکرم زمینگیر شده بودم حتی نخاعم اسیب رسیده بود ترکیده بود دیسکم خدا کمکت کنه اصلا ترس نداره

🖤مامان دلتنگتم کاش یه بار دیگه میدیدمت و بغلت میکردم 🖤🖤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نترس بعد عمل از درد راحت میشی منم ی سالو چند ماهه عمل کردم مراقبت کنی خوب میشی من روزی صدبار خدارو ش ...

بعدش راحت تونستی کاراتو بکنی؟

چقدر استحراحت کردی بعد عمل؟

الان کاراتو راحت انجام میدی؟

نترس بعد عمل از درد راحت میشی منم ی سالو چند ماهه عمل کردم مراقبت کنی خوب میشی من روزی صدبار خدارو ش ...

دعا کن گلم برا خودم نیست برا یه عزیزیه.دعا کن عمل خوب پیش بره خوب خوب بشه

بعد عمل تو همون بیمارستان بهت کمربند مخصوص میدن با اون نباید از تخت بیای پایین

کمربند هم باید یکی دیگه ببنده تو دراز کش باشی بعدا خودت تا سه ماه بعد فیزیوتراپی و اب درمانی شروع میکنی

دو هفته اول که در حد دستشویی میری پایین تخت البته دکتر میگه بعد یک هفته راه برو ولی شدنی نیست درد زیاده

حمام هم بعد یک هفته فقط ایستاده

حتما حتما واکر بخر فراموش نکن

بعد از اسیب دیدن ادما دو راه دارن یا اسیب بزنن به بقیه تا خنک شن یا کمک کنن بقیه اون اسیبو نبینن زخم خودشون التیام پیدا کنه. راه دوم انتخاب منه و تا قیامت لعنت خدا بر زنان کثیفی که راه اول رو انتخاب میکنن و ول میچرخن توی نی نی سایت جهت عقده گشایی و خنکی دلشون زندگی و روان و جسم و مال و حال بقیه رو اسیب میزنن و منطقشون اینه: دیگی که برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه

بعدش راحت تونستی کاراتو بکنی؟چقدر استحراحت کردی بعد عمل؟الان کاراتو راحت انجام میدی؟

تا شش ماه تا میتونس مراقبت کن اگه درست عمل بشی خوب میشی الان راحت همه کارامو انجام میدم ولی چیز سنگین بلند نمیکنم چرا باید بیام گونی برنج بردارم خم نشو تا شش ماه کمربند میبستم رامیرفتم بعد دوماه کارای سبک سرپایی انجام میدادم اصلا چیز سنگین بلند نکن درد بیفته کمرت خوب نمیشی الانم ورزش میکنم خیلی بهتر میشم مهرهام محکم تر و سبک تر میشن

دعا کن گلم برا خودم نیست برا یه عزیزیه.دعا کن عمل خوب پیش بره خوب خوب بشه

خدا بزرگه هنوزم میگم درسته قبل عمل بدترین دردارو کشیدم و شبوروزم گریه بود ولی خدا خواست که اینجوری شه بعدش خوب شم ان شالله خدا شفا و سلامتی بده درک میکنم خودم کشیدم🥺

تا شش ماه تا میتونس مراقبت کن اگه درست عمل بشی خوب میشی الان راحت همه کارامو انجام میدم ولی چیز سنگی ...

خداروشکر دعا کن عمل عزیز دل منم خوب پیش بره و حالش خوب بشه

پس دستشویی میشه رفت؟

فرنگی تا شش ماه رفتم الان ایرانی راحت میرم فرنگی راحت میشینی پامیشی البته اگه میله ای چیزی باشه دستتو میگیری پا میشی خونه هم شوهرم میبرد حتی راحت میتونی خودتو بشوری با فرنگی پلاستیکی بخر اگ ندارین