2777
2789
عنوان

کمک لازم دارم

35 بازدید | 10 پست

بچه ها قضاوت نکنید لطفا

اول اینکه ۱۸ سالمه

تلگرام با یکی برا سرگرمی چت میکردم بعد پسر بود برا اینکه اسمشو تووگوشیم نبینن خانوادم تو مخاطبینم اسم دختر سیوش کردم نگو با این کار شمارم برا پسره نشون داده شده و شمارمو داره🤦♀️

الان خیلی ترسیدم چون تاحالا هیچ پسری شمارمو نداشته نکنه دیونه باشه یا اسید پاش باشه چون از همون شمارمم پیج اینستامم پیدا کرده خب پروفایل داره الان میدونه چه شکلیم 🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🤣🤣عزیزممم. آدرستو نداره که. بعدم دو روز باهاش حرف نزنی روز سوم اصلا یادش نمیاد قیافتو

نمیدونم چرا انقدر ترسوام💔😔

اگه از پروف اینستام شات گرفته باشه چی

نمیدونم چرا انقدر ترسوام💔😔اگه از پروف اینستام شات گرفته باشه چی

وووی ول کنا نصف ملت حداقل یکبار اینکارارو کردن. آخه مگه بیکاره بگرده تورو پیدا کنه اسید بریزه. مطمئن باش ببینتت نمیشناسه اصلا

شکست یتیم است و پیروزی هزاران پدر دارد.....🩶

وووی ول کنا نصف ملت حداقل یکبار اینکارارو کردن. آخه مگه بیکاره بگرده تورو پیدا کنه اسید بریزه. مطمئن ...

اخه برگشت بهم گفت ازت خوشم اومده💔🤦♀️

کلی چرت گفت گفت عاشقت شدم منم کلا به پسر جماعت اعتماد ندارم رابطمو قطع کردم کلا از اسفند که جنگ شد باهم حرف میزدیم😐

اخه برگشت بهم گفت ازت خوشم اومده💔🤦♀️کلی چرت گفت گفت عاشقت شدم منم کلا به پسر جماعت اعتماد ندارم را ...

خب بگه. مهم نیست. در ضمن پسرا اعتبار ندارن خام حرفاش نشو و دلت آب نشه براش

شکست یتیم است و پیروزی هزاران پدر دارد.....🩶

خب بگه. مهم نیست. در ضمن پسرا اعتبار ندارن خام حرفاش نشو و دلت آب نشه براش

اتفاقا حالمم ازش بهم میخوره فقط ترسیدم نکنه اسید پاشی کنه وگرنه بلاکش کردم از همه جا