2789
عنوان

شکست عاطفی

132 بازدید | 20 پست

رابطه ای که تموم شده رو چطور فراموش کنم؟ عقلم هزار تا دلیل نشونم میده که خودش و خونوادش آدمای مناسبی نبودن ولی دلم راضی نمیشه همش خودمو مقصر میدونم میگم کاش تحمل میکردم و بیشتر تلاش میکردم

نمیتونم کس دیگری رو دوست داشته باشم

یچیزی بهت بگم؟ ببین شاید من دقیقا تو هستم که کلی تلاش کرد برای رسیدن به ادمه مورد علاقش

وقتی دو طرفه نباشه بی فایدست خب؟ حداقلش اینه که زن یقدم بیاد مرد دوتا

فکر میکنی بعد از کلی تلاش قراره بگی خب نهایتا تلاشمو کردم واقعا نمیشد؟

اینطور نیست لهه له میشی بخدا

چنان خورد و خاکشیر بشی که نتونی از جات بلند بشی

الان بذار کنار فردا دیره بخدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۶ ماهه میگذرهطرف خبر دارم با چند تا دختر دیگه وارد رابطه شد من هنوز دلم گیره همش با خودم تو جنگم بهش ...

من اگه جای تو بودم بهش پیام میدادم

هیچ وقت فرصت اینو ک یه نفر بتونه خودشو کنسل کنه برام رو از خودم نمیگیرم

من اگه جای تو بودم بهش پیام میدادم هیچ وقت فرصت اینو ک یه نفر بتونه خودشو کنسل کنه برام رو از خودم ن ...

ببین من خیلی برای این رابطه تلاش کردم خیلی زیاد

بعد خواستگاری گفت بابام از تو خوشش نمیاد میدونم اینا بهانه بود

به بدترین شکل ممکن تنهام گذاشت و رفت

سه هفته بعد از کات بهش پیام دادم گفتم میخوام باهات حرف بزنم ولی بلاکم کرد

ببین من خیلی برای این رابطه تلاش کردم خیلی زیادبعد خواستگاری گفت بابام از تو خوشش نمیاد میدونم اینا ...

کاش همون موقع به تصمیم درست میگرفتی

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

یچیزی بهت بگم؟ ببین شاید من دقیقا تو هستم که کلی تلاش کرد برای رسیدن به ادمه مورد علاقش وقتی دو طرفه ...

منم خیلی تلاش کردم حتی چند برابر اون حتی داشتم پولامو جمع و جور میکردم کمکش کنم خونه بخره تا بابام راضی باشه تا این حد....

ولی اومد گفت بابام از تو خوشش نمیاد غرورمو خورد کرد له شدم

ولی بازم نمیتونم فراموشش کنم

ببین من خیلی برای این رابطه تلاش کردم خیلی زیادبعد خواستگاری گفت بابام از تو خوشش نمیاد میدونم اینا ...

دکمه شو بزنید عزیزم ، پسری ک بلاک میکنه دیگه تهشه

یکم خودتو دوس داشته باش

دکمه شو بزنید عزیزم ، پسری ک بلاک میکنه دیگه تهشه یکم خودتو دوس داشته باش

خیلی دلم شکست از این کارش من صادقانه کنارش بودم ولی به بدترین شکل ممکن باهام رفتار کرد

کاش همون موقع به تصمیم درست میگرفتی

همون موقع که گفت بابام از تو خوشش نمیاد منم کنار کشیدم و تمومش کردم ولی سه هفته بعد بهش پیام دادم فکر میکردم من مقصرم در جوابم گفت: شما؟

بعدم بلاکم کرد

همون موقع که گفت بابام از تو خوشش نمیاد منم کنار کشیدم و تمومش کردم ولی سه هفته بعد بهش پیام دادم فک ...

خب دیگه چرا رفتی ، چرا پیامدادی ، حالا دادی چرا وقتی گفت شما باز دنبال ادامش رفتی ، اشتباه پشت اشتباه

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛