hani_442 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 206 عنوان قرص آهن 78 بازدید | 5 پست خانوما من ازمایش دادم و بهم قرص فِفول داد ایا باعث افزایش شانس بارداری میشه؟؟؟ من اصلا نمیخوام تاثیر بزاره بعد این ک من لیزر میرم موهای بدنو زیاد میکنه ؟ 1405/03/19 | 22:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atishnaw عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 702 وای عاشقشم نباشه نمیتونم زندگی کنمشبا زودمیخوابم صبحا سرحال بیدارمیشم رنگو روم جون گرفته تو رشد موهام تاثیرگذاشته عالیه من کم خونی شدید دارم کلا به بار کارم به ۶کیسه تزریق خون کشید اما بکسالی میشه ففول میخورم زندگیم گلو بلبل شده😂 ♥️🫶🏼
golmehr96 عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 1386 وای عاشقشم نباشه نمیتونم زندگی کنمشبا زودمیخوابم صبحا سرحال بیدارمیشم رنگو روم جون گرفته تو رشد موها ... ۶ کیسه خون زدی ناراحت نبودی علت داره که میگم کاش یه بیمارستان بسازن برای کسانیکه خیلی خستن یک هفته بخوابن و هیچکه صداشون نکنه 💔💔💔💔
atishnaw عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 702 ۶ کیسه خون زدی ناراحت نبودی علت داره که میگم چرا خیلی اذیت شدم اول دوکیسه زدن ازمایش گرفتن بدون اینکه خونریزی داشته باشم هیچ اثری از خونی که زدن تو بدنم نبود و بعدش چهارکیسه زدنتا یه موت اما کلا بیحال بودم ♥️🫶🏼
hani_442 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 206 وای عاشقشم نباشه نمیتونم زندگی کنمشبا زودمیخوابم صبحا سرحال بیدارمیشم رنگو روم جون گرفته تو رشد موها ... من ب خاطر راکوتانی ک میخوردم باید ازمایش میدادم فهمیدم فقر آهنم لب مرزههمیشه خدام بی حالم دکتر واسه یه ماه بهم دادهولی میترسم ریسک بارداری رو بالا ببره
atishnaw عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 702 من ب خاطر راکوتانی ک میخوردم باید ازمایش میدادم فهمیدم فقر آهنم لب مرزههمیشه خدام بی حالم دکتر واسه ... فکرنکنم تاثیرداشته باشه بخور ♥️🫶🏼