2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳سال

خدا جونم هرموقع خودت صلاح دونستی ی نی نی سالم و صالح و عاقل و خوشگل و همراه با رزق و روزی فراوان ب من و همسرم عطا کن💞👪،ای مهربانترین مهربانا و ای بخشنده ترین بخشنده ها😍، فقط کافیه خودت اراده کنی، دل من و همسرمو شاد کن، دوست دارم خدا جونم😙❤❤ 

آذر ۹۶عروسیم بود از همون موقع بعد پریودم نامنظم شد ی ماه قرص خوردم بهمن باردار شدم 😁دو ماه بعد عروسیم....خدا کمکم کنه این مراحل سختو بگذرونم انقد استرس دارم هر لحظه نگران نی نیمم

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
۳سال

وقتی اقدام ب بارداری کردی چقد طول کشید بارداربشی من الان۴سال ازدواج کردم بچه نمیخام همه بهم میگن خطرناکه یه وقت بچه دارنشی

آرزو میکنم همین روزا خدابا یه اتفاق خوب قافلگیرت کنه  
وقتی اقدام ب بارداری کردی چقد طول کشید بارداربشی من الان۴سال ازدواج کردم بچه نمیخام همه بهم میگن خطر ...

الان ۶ماهه اقدام کردم هنو باردار نشدم

خدا جونم هرموقع خودت صلاح دونستی ی نی نی سالم و صالح و عاقل و خوشگل و همراه با رزق و روزی فراوان ب من و همسرم عطا کن💞👪،ای مهربانترین مهربانا و ای بخشنده ترین بخشنده ها😍، فقط کافیه خودت اراده کنی، دل من و همسرمو شاد کن، دوست دارم خدا جونم😙❤❤ 
ایشالله خدا یه نی نی قشنگ بهت بده عزیزم

ممنون عزیزم😘

وقتی اقدام ب بارداری کردی چقد طول کشید بارداربشی من الان۴سال ازدواج کردم بچه نمیخام همه بهم میگن خطر ...

جلوگیری نکن بخداپشیمون میشی فعلابرای اولی اقدم کن حی ببین میشی یانه 

سعی میکنم ازین جمله باباپنجعلی توی زندگیم استفاده کنم"بود بود، نبود نبود!
جلوگیری نکن بخداپشیمون میشی فعلابرای اولی اقدم کن حی ببین میشی یانه 

الان زمان تخمک گذاریمه میخام اقدام کنم دعا کن همین ماه بشه

آرزو میکنم همین روزا خدابا یه اتفاق خوب قافلگیرت کنه  
الان زمان تخمک گذاریمه میخام اقدام کنم دعا کن همین ماه بشه

عزیزم چهارسال عروسی کردی.احتمالش کمه همین ماه اول بگیره ولی خب ممکن هست بگیره فقط زیادنرو تونخش اگرم نشدماه بعد

سعی میکنم ازین جمله باباپنجعلی توی زندگیم استفاده کنم"بود بود، نبود نبود!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز