2789

چرا

یه روز پروانه به خرس گفت : عاشقتم =) خرس خندید و گفت: الان میخوام بخوابم برو بیدار شدم با هم حرف میزنیم ..خرس به خواب زمستانی رفت و وقتی بیدار شد داد زد :پروانه من عاشقتم :ولی خرس نمیدونست که عمر پروانه 3 روزع هیچوقت نزارید دیر بشع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس من میگه پشیمون میشی

واقعا ترسناکی؟؟؟

یه روز پروانه به خرس گفت : عاشقتم =) خرس خندید و گفت: الان میخوام بخوابم برو بیدار شدم با هم حرف میزنیم ..خرس به خواب زمستانی رفت و وقتی بیدار شد داد زد :پروانه من عاشقتم :ولی خرس نمیدونست که عمر پروانه 3 روزع هیچوقت نزارید دیر بشع

بابا رفتم خونه بابام با توجه با تایپک قبلیم ایندفعه هم خواست با چاقو بکشتم که فرار کردم

ای وایی بچه هاتو نبردی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

واقعا ترسناکی؟؟؟

نه بابا همش مجازی🤣

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره
نه بابا همش مجازی🤣

آخه پروفت یه چیز دیگه میگه😂😂

هر وقت چاقو گدآشتن زیر گلوت و زدنت عین سگ ایا پشیمونی دارد؟

امیدوارم زندگیت به صلاحت پیش بره قدم برداری

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره
مثل همون پروف گوگولی هستم ۱۹۰ قد ۱۰۰ ورن🤣 فقط تتو ندارم ولی ریش دارم🤣

اوه اوه 😂😂