2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میشه ی کاری کرد ک فراموشی بگیرم

چرا فراموشی یه راه بهت گفتم اگه آرامش بدی مستقیم میرسی به جایی که پیش خودت میگی من چرا به همچین موجودی دل بستم در حالی که اون اصلا نمیدونه اشک چشم یعنی چی.در ضمن اینم بگم .اگه دیدی طرف مقابلت اشک چشم نداره بدون اون نه عاطفه حالیشه نه عاشق میشه نه اصلا میدونه عشق چیه.اشک چشم خیلی چیزارو روشن میکنه.من عین ابر بهار زار میزدم اون لامصب دو. وز بعد میگفت ترو خدا ببخشا منم باید پریروز گریه میکردم اصلا حواسم نبود.اه لعنت بهت هواست نبود گریه کنی.واقعا که.

میشه ی کاری کرد ک فراموشی بگیرم

مبدونم حالت خوب نیست .میدونم الان در اوج شکنندگی.ولی ارزش نداره ها.تو خودتو نابوده کسی کی کنی که بود و نبودت به کتفش نیست.در ضمن تا وقتی تو عاشقی اون عاشق نمیشه یعنی انرزی عشقت اونو ارضا میکنه. تا حس کنه با خودت. کنار اومدی مطمعن باش مباد که باز عاشقت کنه .و بره اگه اومد کاری کن تو باتلاق عشق گیر کنه نتونه بره.تا تجربه کنه.

حالم خیلی بده

خدا میدونه فقط میخوام کمکت کنم از این شرایط مزخرف که تجربه کردم در بیای.وقتی اهنگ نمیتونی گوش بدیدیعنی تو جمع هم که هستی اشک راشو پیدا میکنه. اوج مصیبته.ولی همه نمیتونن درک کنن.

حالم خیلی بده

بچه ها ذهن فرق تخیل و واقعیت رو نمیدونه واسه همینه که هر چی که فکر کنیم واقعی میشه.البته گاهی.مثل اونکه به کسی فکر میکنیم و اون تماس میگره باهامون.و میگیمامروز به یادت بودم.پس آرزوهای خوب بکنید واسه این دوستمون تا شادی همیشگیاش سراغش. الهی شاد باشی.امین