2789
من ۷ ساله دارم میسوزم

اولین تاپینگ که گداشتم برو ببین تاریخش واسه کیه. ولی بعد ۱۵ سال دیروز واسع همیشه کارو یکسره کردم.یعنی کاری کردم که دیگه هیچ امیدی به بودنش ندارم.یه جنگ حسابی راه انداختم و گند همه چی درومد.حالا موندم چطوری وضعیت برگردونم به همون قبل که لااقل یه امیدی داشتم.بابا عشق آدم دیونه میکنه.منو که دیونه کزده.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من ۷ ساله دارم میسوزم

ولی این بدون اول که تنهایی آدم داغون میکنه تنها نمون سعی کن پیش بقیه باشی.دومم اینکه میترسم بگم بگی چرا واسه خودت نسخه نمیپیچی. میگم شاید تووموفق شدی.باخودت خلوت کن.بگو قصد از به این دنیا اومدن من چیه.رسالت من چیه.واسه چی اومدم این دنیا.ببین واقعا اومدی که فقط غصه اونو بخوری و اونم پی عشق و حال خودش باشه.شاید به نتیجه برسی.من که نرسیدم.

ولی این بدون اول که تنهایی آدم داغون میکنه تنها نمون سعی کن پیش بقیه باشی.دومم اینکه میترسم بگم بگی ...

من همه ی اینکارا رو انجام دادم با دو تا روانشناس صحبت کردم ولی نتیجه نداشت

ولی این بدون اول که تنهایی آدم داغون میکنه تنها نمون سعی کن پیش بقیه باشی.دومم اینکه میترسم بگم بگی ...

من تازه چند ماهه بیکار شدمدنبال کارمعشق ی حس درونیه و تا آخر باهات میمونه

ببخشید که اینطور میگم ۳۲ سالته یه نوجوون نیستی که

باید به خودت بیای

اجازه ندی یه فکر مسخره تو رو از کار و زندگی بندازه

منم دیوونه دارم میشم یعنی شدم

واولا همه تاپینگات همینه.به خودت فکر کن.میگم که دیروز کلا نسخه رو پیچیدم کارو یکسره کردم.لااقل الان تکلیفم روشنه منتطر زنگ یا پیام نیستم.به نطرم تا دیر نشده یه فکری بکن.اگه صلاح دونستی در خواست بده چند تا راه بهت بگم شاید کمکت کنه.بیا با مدیتیشن به خودت کمک کن.

بین راه که داره ولی گاهی راها به نتیجه که نمیرسه بدتر هم دور میکنه هم کوچیک از نطر شخصیتی.یه راه مطمعن که یا برسی یا ولش کنی.

بین راه که داره ولی گاهی راها به نتیجه که نمیرسه بدتر هم دور میکنه هم کوچیک از نطر شخصیتی.یه راه مطم ...

من چارت ازدواجم گرفتم دیدم اصلا قرار نیست ما بهم برسیم.یه راه بد انتخاب کردم که از چشمم بندازمش.حالا امروز روز دومم.تا خدا چی بخواد