2777
2789
عنوان

بچه دارا بیاند

218 بازدید | 39 پست

سلام به همه دوستای گلم.

دوستان یه سوال دارم . آیا کسی هست که از اینکه بچه دار شده پشیمون باشه؟

خواهش میکنم صادقانه بگید.

دیشب شوهر من که بچه دوست داشت گفت سه تا از دوستام همش به من میگند اشتباه ما رو تکرار نکنی بچه دار بشی ها. بچه به درد نمیخوره.

یکی از دوستاش که وضعشم ماشالله توپه . اصلا غم مالی نداره. ولی گفته همون یکیشم پدرتو در میاره حتی یدونه هم نیار.

منم به شوهرم گفتم بالاخره باید تصمیمتو بگیری منم فرصتی دارم.سنم زیاد میشه. بعد از چند سال اگه پشیمون بشی دیگه فرصت از دست رفته و امکان بارداری برای من وجود نداره.

حالا واقعا بنظرتون زندگی بدون بچه خیلی بده؟

یا اگه بچه دار باشید وضع مالی تونم در حد گذران امور باشه آیا ممکنه پشیمون بشم که چرا بچه دار شدم.ممکنه بچه خیلی مخارج داشته باشه ؟یا توقعات زیاد؟

مرسی از راهنمایی هاتون.

فبای آلاء ربکما تکذبان

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به کسی کار نداشته باش مهم خودت و همسرت هستی 

اجازه نده کسی تو تصمیمتون دخالت کنه و اثر بذاره روتون 

بچه دار شدن فقط یه بدی داره اونم اینکه همه عمر دغدغه ات بچه ات میشه و همیشه باید نگرانش باشی که سالم و خوشحال باشه تا غصه نخوری 

بعدم که سختیاش زیاده تا عاشق بچه ات نباشی و از جون و دل نخوایش تحملش سخت میشه که همه مادر پدرا عاشقن لابد

مخارجش كه سر به فلك ميزنه.اگر هردو آمادگي پذيرش مسئوليت پدر و مادري داريد بياريد.من بعد از ٥ سال بچه دارشدم خوب طبيعتا نسبت به قبل آزاديهام محدود شده اما خودمو همسرم خيلي تمايل داشتيم.الانم پشيمون نيستم چون احساس ميكنم زندگيم متنوع تر و جهت دار شده

سلام عزیزم بچه عیبتی خودشو داره اما کنارشم دل خوشی داره نگهداری بچه خیلی سخته از خیلی چیزای باید بگزری چه تفریح چه خواب و..... اما کنارش خوبی هم داره دخترم من وقتی میگه بشین تا قشنگت کنم موهامو شونه میکشه یا میره قایم میشه تا پیداش کنم دنیا مال منه

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•

به نظر من يه دونه خوبه وضع ماليت خوب باشه دو تا ايده اله سختيش دو ساله پسر من الان سه سالشه خيلي راحتتر شدم نسبت به اوايل

کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.
سلام عزیزم بچه عیبتی خودشو داره اما کنارشم دل خوشی داره نگهداری بچه خیلی سخته از خیلی چیزای باید بگز ...

واي پسر منم ميگه مامان خوشگلم يه بوس بده ميخوام از خوشي بميرم😍

کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.