2789
عنوان

ریزش مو

40 بازدید | 7 پست

من موهام خیلی میریزه

ازمایش و دکتر و اینام بی نتیجست بنظرم

تو ازمایش فریتینم ۱۵ که هرچیم میخورم مکمل بالا نمیره

با اینحال هنوز دارم مکملایی که دکتر گفته رومیخورم

اهن و سی هر روز ناشتا

زینک هر شب

امپول بیوتین بپانتین تا ۱۸ بار یکروز درمیون تا الان ده تاشو زدم

ای سه بار در هفته

دی اکی بود چون هرسال سه تا امپول میزنم

منیزیم دوبار در هفته

کلسیم دوبار در هفته

موهام میریزه با اینهمه قرص🥲🥲🥲🥲🥲

قبلا هیرویت و مولتی دیلی هم میخوردم که دکتر حذفش کرد

سه بار در هفته اب پیاز میرنم یذره تاثیر داشته

ولی بازززززز میریزه زیاد ی گلوله بزرگ

عکس موهامو قسمت جلوشو میزارم

ببخشید خسته و داغون از کار اومدم ولو شدم در همین حالت میگیرم

مامان دوتا گل پسر

شامپوتو عوض کن

«خدایا عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار» ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن شیرازیم ن..من ایرانیم🇮🇷 آدمی که می ترسد چیزی را بخواهد،آن را ایده آل می کند تا آن چیز از دسترس خارج به نظر بیاید،آن وقت است که توانسته است نتوانستن خود را در عمق وجودش به نخواستن تبدیل کند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سه تا امپول دی درسال جواب میده؟

«خدایا عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار» ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن شیرازیم ن..من ایرانیم🇮🇷 آدمی که می ترسد چیزی را بخواهد،آن را ایده آل می کند تا آن چیز از دسترس خارج به نظر بیاید،آن وقت است که توانسته است نتوانستن خود را در عمق وجودش به نخواستن تبدیل کند

کلیر نعنایی میزنمچی بزنم خب

سریتارو امتحان کن برا من تا حدودی جواب داد ولی خب مو رو خیلی خشک میکرد یکی مناسب جنس موهات بخر

بستگی داره به عدد دی تو ازمایشتبرای من اکیه سه تا

برا من زده25.70

انزیمای کبدت نرمال بود؟چون بعضی وقتا مشکلات کبد باعث میشه دارو جذب نشع