2789
عنوان

یه لحظه میاین

1 بازدید | 21 پست

من با یه پسری 4 ماهه ک تو رابطه ام و 2 ساله ام میشناسمش از همون روز اول با خانوادم اشناش کردم اونم 4 ماهه ک ب خانوادش گفته ک بامیه ولی الان یه شرایطی هست ک باهم کنار نمیایم مثلا یه اخلاقی داره ک میگ وقتی حالم خوب نیس طرف مقابلم باید زنگ بزنه حالمو بپرسه ولی این توقعیه ک خودش انجام نمیده من همیشه وقتایی ک حالش بد بوده زنگ زدم سعی کردم حالش و اوکی کنم ولی دقیقا 3 روز پیش ک حالم خوب نبود زنگ نزد حتی بگه ک مردی یا هنوز زنده ای تا امشب ک با مامانم صحبت کرد ...

اومدین بگین بقیشو تعریف کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😂😂

والا یک بار یک پسره بود خودش عجیب بود دوستش میگفت ابن ازینابیه که باید بهش محبت کنی !!!!منم حوصله ندارم واقعا خودم نیاز به محبت دارم خداروشکر خودش بلاکم کرده بود icon

با مامانم صحبت کرد مامانم گفت ک یه زنگ ب ستایش نزدی ببینی حالش چجوریه ولی وقتی تو خوب نبودی ستایش ب تو زنگ زد بعد برگشته گفته ک ب خدا کار داشتم درگیر بودم

الانم ک میخوام منطقی فکر کنم ب خودم میگم ک اوکی کار داشته نتونسته زنگ بزنه میتونسته یه تکس بده بگه ک نتونستم ب هر دلیلی زنگ بزنم میخواستم ببینم خوبی یا ن

بعد مامانم میگ ک درکش کن و اینا چون تو دختری هستی ک احساساتتو نشون نمیدی ولی منطقی ک فک میکنم طرف مقابلم میدونه ک احساساتمو نشون نمیدم ولی از درون سرویس میشم مثلا وقتی حالش بد بود از درون سرویس میشدم ک نکنه یه چیزیش بشه ادم غریبه ام وقتی حالش بده ادم سعی میکنه زنگ بزنه حال طرفو خوب کنه

آدمی ام نیست ک بشه باهاش صحبت کرد و مشکل رابطرو گفت بهش چون کلا سعی میکنه تا اینکه مشکل و حل کنه طرف مقابلو مقصر نشون بده

نمیدونم باید چیکار کنم و چه تصمیمی بگیرم

من بودم میگفتم میرم یه حیوون میگیرم بهش محبت میکنم از آدمم بهتره

نه دیگه من نگفتم اینا کمبود محبت دارن تقصیر ماست انگار

والا دیوث چند وقت پیش هم البته من متاهلم خطم قدیمیه دیدم تلگرام آهنگ فرستاد منم نمیدونستم عکس پروفایل دیدم شناختمش سریع ریپورت بلاک

با مامانم صحبت کرد مامانم گفت ک یه زنگ ب ستایش نزدی ببینی حالش چجوریه ولی وقتی تو خوب نبودی ستایش ب ...

کسی اونقدری سرش شلوغ نیست که نتونه پیام بده پسرا برا دختری که بخوانش هرکاری میکنن الکی بهونه آورده

کسی اونقدری سرش شلوغ نیست که نتونه پیام بده پسرا برا دختری که بخوانش هرکاری میکنن الکی بهونه آورده

منم دقیقا منظورم همینه

روز اولی ک اوکی شدم باهاش بهش گفتم من کاملا درکت میکنم ک کارت زیاده سرت شلوغه و اینا

ولی میتونستی یه پیام بدی بگی ب هر دلیلی نتونستم زنگ بزنم پیام دادم ببینم زنده ای یا مردی