2777
2789
عنوان

❌❌❌❌❌❌❌❌اقایون نیاین

262 بازدید | 28 پست

من 23سالمه تقریبا و دوتا بچه شیر به شیر دارم که یکی یسال خورده ای یکی هم دوماهشه و تو خونه مادرشوهرم تو روستا زندگی میکنم خونه که شوهرم داره میسازه تقریبا تکمیله فقط اب و گازش مونده شوهرم پسر اخره اصلا از مادرش دل نمیکنع که بریم خونه خودمون مادرشوهر هم گاهی خوبه ولی بیشترن دوبه هم زنه شوهرم به من اصن خرجی و اینا نمیده هر موقاز میگم میگه داریم خونه میسازیم فلان کار کردم اینکارو کردم شغل چندتا داره میگه ندارم امسال 15نداد که برای زایمانم عمل شم زایمانم سخت بود اورژانسی عمل شدم پدرم دراومد ی قرون برای تغذیم هم نداد چندساله لباس هیچی نخریدم هیچی ها کرم و اینا هم اصن ندارم چه برسه به لباس خانما ی شغل برای اینکه خودم تو خونه کار کنم بهم معرفی کنید بخدا دیگه درموندم مطمینم شوهرم نمیده از خداش هم هست طلاق بگیرم برم دادگاه اینا ولی من بخاطر بچه های شیرخوارم و هم خانواده ندارم نمیرم و نخواهم رفت چون کسیو ندارم خانواد خودو از اینا صد پله بدترن میری اونجا ی تیکه نون میخوری همه دعوا میکنن که نداریم

لج کردم اومدم 🦾

🤦🏼♀️🤣

کاربری tiamoهستم کاربری قبلیم تعلیق شد عشق آن است ک خیابان بـ خیابان همه را رد کنی ناگهان بر سر یک کوچه کمی مکث کنی. مادرم گفت ک عاشق نشوی گفتم چشم، چشمان ط مرا بی خبر از چشمم کرد❤902

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وضعت واقعاً سخته دوتا بچه کوچیک بدون حمایت مالی تو روستا این خیلی طاقتفرساست برای کار آنلاین از خونه میتونی به بچههای کوچیک درس بدی از طریق واتساپ یا تلگرام یا کارهای دستی مثل بافتنی یا خیاطی بفروشی از طریق دیوار

لج کردم اومدم 🦾

سلام پرنسس😁

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بچه اوردن با این شرایط اشتباه محضه بخدا

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

والا ببین یه سریا منجوق دوزی میارن اونم از هیچی بهتره

کاربری tiamoهستم کاربری قبلیم تعلیق شد عشق آن است ک خیابان بـ خیابان همه را رد کنی ناگهان بر سر یک کوچه کمی مکث کنی. مادرم گفت ک عاشق نشوی گفتم چشم، چشمان ط مرا بی خبر از چشمم کرد❤902

بچه دار شدنت چی بود این وسط

تو شاغل هم بشی اون میاد پولتو میگیره ازت

یه فکر اساسی کن واسه زندگیت دختر

نمک زندگی من پسرم بود ولی 🖤نمک زندگی ام را به زمین پاشیدند🖤مجلس ختم گرفتیم کنار بدنش 🖤عوض فاتحه خوانی ، همگی خندیدند🖤هفت بار از جگر سوخته ام ناله زدم 🖤مرد و نامرد همه غربت من را دیدند🖤آمدم جمع کنم زندگی ام را از خاک 🖤دسته جمعی به من و گشتن من خندیدند🖤🖤🖤

🤦🏼♀️😞چی بگم بهت آخه بچه اونم دو تا؟ درحالی که نه خونه داری نه خرجی؟ سنی هم نداری آخه... هوف. اصلا لج و بحث نکن این مدت هم بیخیال خرجی شو فقط تمرکزت رو بذار روی خونه جدیدت مهربونی کن خرش کن برین خونتون اونموقع خرج بتراش