rahahjkl مدیر استارتر عضویت: 1405/03/04 تعداد پست: 104 عنوان پیشنهاد بدید 1 بازدید | 8 پست سلام دوستانمن آخر هفته عروسی دعوتم لباس خریدم صندل هم دارم اما چیزی که هست هزینه ندارم برم میکاپ و شنیون مو آرایشگاه اذیتم از این بی پولی چرا تا زنده ایم باید تو سختی باشیم همیشه باید بی نقص باشه همچی بگید چجوری توی خونه موهامو درست کنم و آرایش کنم امروز | 19:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rahahjkl مدیر استارتر عضویت: 1405/03/04 تعداد پست: 104 سشوار بکش تا لخت بشهیا فر کنیا گوجه ای ببند خب آرایش چی کار کنم
zorado عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 9387 یه میکاپ ساده بکنساده خیلییی شیکتره واقعاموهاتم لخت کن یا دم اسبی ببند من با هیچکس سر خدایش بحث نمیکنم چون خدای هر کس همان است که خرد او میگوید
cool_breeze عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 9478 خب آرایش چی کار کنم بستگی به خودت داره که چطوری آرایش میکنی😗یعنی ملایم آرایش میکنی یا غلیظ؟ 🖤🥀🕊
rahahjkl مدیر استارتر عضویت: 1405/03/04 تعداد پست: 104 یه میکاپ ساده بکنساده خیلییی شیکتره واقعاموهاتم لخت کن یا دم اسبی ببند پول چجوری جمع کنم
zorado عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 9387 پول چجوری جمع کنم پولو نمیدونم با این وضع مالی دیگه نمیشه پول جمع کرد فقط میتونی مایحتاج رو نصفه نیمه تامین کنی من با هیچکس سر خدایش بحث نمیکنم چون خدای هر کس همان است که خرد او میگوید
rahahjkl مدیر استارتر عضویت: 1405/03/04 تعداد پست: 104 پولو نمیدونم با این وضع مالی دیگه نمیشه پول جمع کرد فقط میتونی مایحتاج رو نصفه نیمه تامین کنی میکاپ چجوری انجام بدم کلا اگر ایده ای چیزی داری راجب مو و میکاپ برام بنویس
zorado عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 9387 میکاپ چجوری انجام بدم کلا اگر ایده ای چیزی داری راجب مو و میکاپ برام بنویس مو رو گفتممیکاپ هم مرطوب کننده بزن روش کرمپودر با کانسیلر بعد ریمل و رژگونه من با هیچکس سر خدایش بحث نمیکنم چون خدای هر کس همان است که خرد او میگوید