2789
عنوان

دلم گرفته

1 بازدید | 12 پست

هفته ی پیش این موقع تو حرم امام رضا بودم بعد از سالها چقدر زود گذشت الان دلم تنگه کاش بشه دوباره برم 🥲فضای اونجا پر از انرژی مثبت انگار تو یه دنیای دیگه ای اومدم شهرمون انگار تو زندانم مخصوصا که هیچکیم ندارم اینجا

امام رضا عشقه

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میفهمم دلتنگی بعد از مشهد خیلی طبیعیه اون فضا آرامش خاصی داروقتی میگی هیچکی نداری اینجا یعنی احساس ت ...

خیلی... با اینکه با بچه هام سرگرم ولی فقط بیکار باشم هزار جور فکرای منفی میاد تو سرم

خیلی... با اینکه با بچه هام سرگرم ولی فقط بیکار باشم هزار جور فکرای منفی میاد تو سرم

آدمایی که تنهان ولی بچه دارن این دوگانه رو خیلی حس میکنن
د چه جور فکرایی میان سرت؟

آدمایی که تنهان ولی بچه دارن این دوگانه رو خیلی حس میکنن د چه جور فکرایی میان سرت؟

چی بگم والا 😔احساس پوچی خودکشی آنقدر تو خونه موندم اصلا انگار ارتباط گرفتن هم برام خیلی سخت شده

چی بگم والا 😔احساس پوچی خودکشی آنقدر تو خونه موندم اصلا انگار ارتباط گرفتن هم برام خیلی سخت شده

خیلی سنگینه و تنهایی داری زجر میکشی. الان با اورژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس بگیر اونا میتونن کمک کنن. بچههات بهت نیاز دارن.