2777
2789
عنوان

حلقه لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 12057 بازدید | 23 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون عزیزم اینا به حلقه جادویی معروف هستن؟بخوام بخرم چی بگم 

ن همون حلقه ورزشی

فقط ی مدل هست ک خیلی سبک و خیلی هم ارزونه از اونا نگیریا

بگو ازاون مدل هایی میخوام ک داخلش برآمدگی داره چربی شکن

اولاش یکم دردناک و ممکنه یکم کبود شی ولی بعدش عادت می‌کنی

به زودی این تیکر به یه تیکره واااقعی تبدیل میشه 😍💃
ن همون حلقه ورزشی فقط ی مدل هست ک خیلی سبک و خیلی هم ارزونه از اونا نگیریا بگو ازاون مدل هایی م ...

ممنون عزیزم

ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !!                                              ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه                   خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲
عوارض نداره؟ دکتر تجویز کرد براتون؟ اخه آدم از داروهای لاغری میترسه

ن بابا داروخانه میفروشن همش گیاهیه و بسته ای ده تمن

یکم اسهال اوره چون چربی های غذا رو از راه مدفوع دفع میکنه،همین 

به زودی این تیکر به یه تیکره واااقعی تبدیل میشه 😍💃
[QUOTE=60634417]مرسی عزیزم تو خودت استفاده کردی شکمو در عرض چند روز لاغر میکنند ببین اگه می خوای شک ...

اره میخوام یه رژیم غذایی برای خودم بذارم که برنج و نون وغذاهای چرب و کلا حذف کنم 

ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !!                                              ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه                   خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲

سلام استارتر عزیز. 

عزیزم حلقه گرفتی مؤثر بود؟ 

ی نصیحتدوستانه😊 بجای رژیم گرفتن ، با افراد چاق تر از خودتون دوست بشید;-)              

سلام عزیزم، عزیزم میشه راهنمایی کنید درمورد خرید حلقه؟ من اولین بار میخام استفاده کنم و اصلا بلد میستم بنظرتون 8تیکه بگیرم یا 6؟

ی نصیحتدوستانه😊 بجای رژیم گرفتن ، با افراد چاق تر از خودتون دوست بشید;-)