2789
عنوان

خیانت

1 بازدید | 2 پست

@خنده_خانم

تایپک های این خانم رو ببینید رفته صیغه مرد متاهل شده ریدم به خودش و اون مرتیکه پفیوز بعد بار ها هم در این باره تو سایت داره تایپک میزنه یعنی چی واقعا ؟رسما داره ترویج خیانت میکنه این مدل عوضی ها رو دیگه تعلیق کنید لطفا

@niniyar

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂

@niniyar

الان سیاسی حرف زده بود سریع تعلیق بود ولی موصوع به این مهمی و ترویج خیانت میکنه هیچی به هیچیی کجایی بیا اینو تعلیق کننن

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂

@niniyar

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰