2789
عنوان

پدر سختگیر

22 بازدید | 9 پست

پیوند ابرو داشتم وقتی برداشتم انقدر جنجال راه افتاد که خدا میدونه تا چند روز باهام حرف نمیزد سر شیو موهای دست و پا انقدر باهم بحث کردیم اگه یه وجب مانتوم کوتاه تر باشه فوش و... هرچی که شما فکر کنید و بهم میگه

یه بار شلوارم زاپ داشت ولی نه خیلی میشه بگم زاپش بسته بود نه باز با کلک گفت بیا ببینمت منم رفتم نزدیکش یهو محکم خوابوند ت گوشم

یا هر موقع کتکم زده ت سرم میزنه که تا دو روز سردردم

یه بار یه جوری نزدیک گیجگاهم و گوشم زده بود که نمیتونستم به اون سمت دراز بکشم و سرمو بزارم رو بالشت همیشه هم میگه بفهمم با پسری حرف زدی یا خودمو میکشم یا گم و گور میکنم

خودتو نجات بده دختر!با درس ،مستقل شدن مالی،یا حتی ازدواج درست و حسابی در آینده...

آقایون درخواست دوستی ندید!حتی حضورتون توی سایت خانما ایراد داره خواهشا بیشتر از این خودتونو خراب نکنید!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اول اینکه چندسالته؟

دوم اینکه بابای منم خیلی دعوام میکرد و دلم و میشکوند طوریکه الان عکس بچگیام رو نگاه میکنم انگار رفتم لباس زن بزرگ رو پوشیدم و همیشه ناراحتم ولی الان خداروشکر بهتره ولی هنوز گیر میده

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

۱۸ سالمه خیلی سخته

خب بدون بابات دیگه درست نمیشه فقط میتونم بگم باید بری یه شهر دیگه دانشگاه که آزاد لباس بپوشی البته لباس درست نه هر لباسی🙂

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦