2789
عنوان

حق الناس

1 بازدید | 15 پست

سلام دوستان ، دوستان من یک سوالی داشتم

آیا حق الناس صرفا مربوط به چیزهای مالی میشه؟ ینی اگه ثروت یتیمی رو بالا بکشی یا بدزدی میشه حق الناس ؛ اگه با ت..ج..ا..و..ز یا سواستفاده ، حیا و عفت کسی هم دزدی بشه اون هم حق الناس حساب میشه یا نه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو این سایت که کسی نمیدونه، تو گوگل بزن ببین تو رساله ها چی نوشته

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

فکر نکنم فقط سر پول باشه، گاهی اوقات مثلا میری یجایی معطل میکنی از فصد کار نفر بعد تو میمونه اینم فگرکنم حق الناس باشه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

حق الناس فقط جنبه مالی نیست توی همه چیز هست مثلا ما خونمون کنار میدانه بعد مردم درک ندارن هر شب داد میزنن و شلوغی ایجاد میکنن که امیدوارم بفهمید میگم چی این خودش حق الناسه چون بقیه مردم رو تا ساعت ۲ شب اینجوری اذیت میکنن

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

عزیزم خیلی چیزا رو شامل میشه حتی دل شکستن و ناراحت کردنم حقالناس میشه هر کار بدی در حق کسی دیگه حقال ...

خب اینها چیزایین که قابل بخششن ، ولی یک سری چیزا که مالی نیستن و غیرقابل بخشش

من پیدا نکردم ، گفتم ببینم اینجا کسی اطلاعی داره

کلا تجاوز یا کاری که باعث ازار و اذیت کسی بشه گناهه.

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

بله دامنه حق الناس خیلی وسیعه اصلا هم به مادیات محدود نمیشه

حتی چیزهای ساده که شاید بهش توجه نشه مثل اینکه به کسی قولی بدی و بهش عمل نکنی چون با قول دادن حق اون شخص رو بر گردنت میذاری

گرفتن وقت و زمان و انرژی افراد همه در دامنه حق الناس هست

حتی ترسوندن یا شوخی کردن... هرچیزی که به نوعی بهشون آسیب بزنه و باعث ناراحتیشون بشه همه حق الناس هست

خودم فکر میکردم مادی هست کتابی رو میخوندم از تجربیات نزدیک به مرگ گفته بود و شخصی که همه جوره حواسش به حق الناس بود گرفتار چیزایی شده بود که فکرشو نمیکرد مثلا یه نفرو به شوخی ترسونده بود یا حتی نگاه به نامحرمی که باعث آزار بشه خلاصه خیییلی چیزا

حق الناس خیلی مهم و حساسه تو زندگی جبرانش هم دشوار چون خدا از جانب خودش نمیبخشه و فقط رضایت بندش رو میطلبه

میدونستید اگه پوشش یه خانم طوری باشه که باعث تحریک مردی بشه هم حق الناسه

میدونم الان میریزین سرم خوب نگاه نکنه

مگه مردم کورن که نگاه نکنن بالاخره یه بار که میبینن

یا حتی تو کتاب سه دقیقه در قیامت نوشته بود

خانمی در حال عذاب بود و علت عذابش این بود که با پوشش نا متعارفش باعث دعوای یه زن و شوهر شده بود و این حق الناسی بود به گردنش