2777
2789
عنوان

حالم بده💔

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 112 پست
نازی 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐پدرتو دربیارم؟یبار میگی ...

وااای قاطیییی کردمممم فاطییییی بخدااا از دست دلا رد دادم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣فاطی میرم فرار میکنم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بقران قات زدم فاطی🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

دارم فکر میکنم از عمد میگی 😐😐😐😐💔💔💔💔💔💔💔چرا من اینقدر ناشناخته ام خدایی😐😐😐😐😐😐😐😐😐چن ...

نبقرااان🤣🤣🤣🤣🤣🤣بخدا بدونی دلا از صب بیدار شده تا الان زرررر زده بخدا فاطی مغزم گوزیده🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووو نبابااا کجا😂هیچکس ب پای تو نمیرسه وووییی اون چشات و موهات عاشقشم😍😍😍💝💋💕🧡🧡😎

شکست نفسی نفرما عزیزم

نازی منو ندیدی اصن 😹😹😹😹😹

یادش بخیر گفتی عکس بده پیچوندم🤣🤣🤣🤣

هه ما با کسایـے خوبیم که ذاتشون خوبہنه قیافشون!🫸🏻 ✨️عضو رسمی انجمن H_T_A✨🤌🏻

شکست نفسی نفرما عزیزم نازی منو ندیدی اصن 😹😹😹😹😹یادش بخیر گفتی عکس بده پیچوندم🤣🤣🤣🤣

ای کثافتتت یادمهههه بابا اول فک کردمبنیتاس ک بنیتا اصن دختر خاکستریه

بقران فاطی اگه عکس ندی جرت میدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وااای قاطیییی کردمممم فاطییییی بخدااا از دست دلا رد دادم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣فاطی میرم فرار میکنم🤣🤣 ...

فاطی فاطی عدس و کلم قروقاطی 😔🤣

این آخرین بار باشه جون من😭🤣

نبقرااان🤣🤣🤣🤣🤣🤣بخدا بدونی دلا از صب بیدار شده تا الان زرررر زده بخدا فاطی مغزم گوزیده🤣🤣🤣🤣🤣 ...

وای دده💔🤣

از طرف من ببوسش بچمو

فاطی فاطی عدس و کلم قروقاطی 😔🤣این آخرین بار باشه جون من😭🤣

چشمم چشممم روی تخم چشمم😂🤣این دفه بیا ببین چجوری میگم فاطییییییییییییییییییییی یورو بده قاتی😂😂😂😂😂

نبقرااان🤣🤣🤣🤣🤣🤣بخدا بدونی دلا از صب بیدار شده تا الان زرررر زده بخدا فاطی مغزم گوزیده🤣🤣🤣🤣🤣 ...

بزرگ میشه خاطره میشه

ای کثافتتت یادمهههه بابا اول فک کردمبنیتاس ک بنیتا اصن دختر خاکستریهبقران فاطی اگه عکس ندی جرت میدم� ...

میدونم ماشالا بنی جون دافیه برا خودش ما به پاش نمیرسیم 🌚

وای الفراررر🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نه جدی اون موقع مریض بودم عکس ندادم اصنم نپیچوندم 😔🤣

بیا ببرشششش بوس واسه من فایده نداره🤣

پست کن میگیرمش🥹

اتفاقا دیشب تو فکرش بودم میگفتم چرا خیلی وقته بچه کوچولو تو خانوادمون نیست

میدونم ماشالا بنی جون دافیه برا خودش ما به پاش نمیرسیم 🌚وای الفراررر🤣🤣🤣🤣🤣🤣نه جدی اون موقع مری ...

کووو ببینم من باید نظر بدمک میرسی یا نه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پست کن میگیرمش🥹اتفاقا دیشب تو فکرش بودم میگفتم چرا خیلی وقته بچه کوچولو تو خانوادمون نیست

عههه جان خودت بیا ببرش مفت میدمش واسه خودت

الان رفتم تموم لوازم ارایشمو ریخت توی اتاق😭😭😭