2777
2789
عنوان

هدیه بدرد نخور

595 بازدید | 88 پست

سلام دوستان یه مشورت میخواستم ازتون بگیرم اگه یه نفر برای شما یا برای بچه تون یه هدیه بدرد نخور غیر قابل استفاده بیاره چیکار میکنید؟ حالا مستقیم بهتون بده یا مثلاً نتونسته بیاد حضوری بدش به یکی از نزدیکانش بیاره براتون. و اینکه اگه ینفر یه وسیله دست دوم بهتون پیشنهاد بده چه واکنشی نشون میدید؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دندون اسب پیشکشی رو که نمیشمارن

شما هم اندازه هدیه ای که آورده براش جبران کن

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

میندازم میره

و مثل خودش بهش هدیه میدم چون سلیقه اش اون شکلیه و بیشتر باب میلش هست حتما.

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی شود. در صورت نیاز در تاپیکتون تگ کنید. درصورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

تشکرمیکنم و بعدا مثل خودش رفتارمیکنم.

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

سوالم در واقع دوتاست، فرقی هم نمیکنه میخواد شخص مورد نظر خانواده شوهرم یا اقوام شوهرم باشه یا از اقوام خودم باشه، بهترین کار چیه؟ یکی از اقواممون یه هدیه آورده برای دخترم غیر قابل استفاده ست اصلا بخوام توصیفش کنم حالمو بد میکنه، حتی به درد پاک کردن و گردگیری هم نمیخوره،

دندون اسب پیشکشی رو که نمیشمارنشما هم اندازه هدیه ای که آورده براش جبران کن

نه اصلا منظورم این نبود فکر میکنم بد منظورمو رسوندم اگه بیام توصیفش کنم ندیده حالتون بد میشه چه برسه از نزدیک ببینید، من اینجور رفتار ها رو توهین میدونم. شمام بودین صد درصد با من موافق بودین منظورم یه کادوی ارزون قیمت نیست یه چیزی که غیر قابل استفاده ست رسما باید بندازی آشغالی، بنظرم هدیه ندادن بهتره تا اینجوری به طرف توهین کنی، این رفتار ها رو یک نفر دیگه تو فامیلمون داره برای من نیاورده برای ینفر دیگه خیلی هم وضعیت مالیشون خوبه احساس میکنم میخوا به طرف یا من صدقه بده من هر چقدر هم وضعیت مالیم خوب نباشه اشغال نمیکنم تن بچه م.

هیچ واکنشی نشون ندادم و اگر قابل استفاده باشه میدم نیازمند اگرم بلا استفاده باشم میندازم بره.واصلا به رو خودم نمیارم

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....