2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم دختر منم تاخیر گفتار داشت البته مال سال ۹۰ هست اون زمان از ابن کلاس ها هم زیاد نبود ..... تجربه من اینه دخترم تنها بود و اصلا کسی و نمیدید که بخواد حرف یاد بگیره تلویزیون همیشه روشن بود ...... مدتی براش بیلی انیشتین گذاشتم و همزمان مهمد کودک نوشتنش و سعی کردم مداوم جاهای شلوغ ببرم مثل پارک و خانه بازی که هم سن هشت و ببینه حتی پیش دبستانی رو هم ۵ سالگی نوشتم اسمش و هم ۵ سالگی ..... الهی شکر خوب شد و الان جز باهوش ترین های توی هم مدرسه هم زبان انگلیسی و موسیقی

تخم کفتر شنیدم خوبهشروع و حرف زدن یا راه رفتن بچه ها باهم کاملا متفاوته اصلا خودتونو اذیت نکنین

من که دهنم سرویس شده اینقده باهاش حرف زدم اخر سر سرطان تیروئید گرفتم جراحی کردم .دیر هم راه رفته ۴ سال ونیم موندم چیکار کنم دیگه صدامم در نمیاد

من که دهنم سرویس شده اینقده باهاش حرف زدم اخر سر سرطان تیروئید گرفتم جراحی کردم .دیر هم راه رفته ۴ س ...

ببین عزیزم

تو چه خودتو عذاب بدی چه ندی بچه ات بموقش حرف خواهد زد همونطوری که بالاخره راه رفته . پس اصلا اضطراب نداشته باش میدونم خیلی سخته ولی باید بفکر خودتم باشی گلم