2789
عنوان

بین شغلی که

1 بازدید | 15 پست

علاقه دارین و متنوعه ولی درآمد معمولی و نسبتا خوبی داره و شغلی که خیلی روتین و حوصله سر بره ولی با درآمد توپ کدومو انتخاب میکردین؟ چرا؟

🎼🎻🎧🎙️🎓📚👩🏻💻❤️🌻🐾🍫✈️⛸️🥋

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حالا من یه سوال میپرسم تو وقتی نیاز مالی داشته باشی خیلی گیر باشی و کارکردنت صرفا جهت معاش زندگی باشی کدومو انتخاب میکنی صحبت دقیقا درباره ی رفع نیازه زندگی اگه باشه صد درصد پولش برات مهمه مثلا اگه دختری هستی ک فقط صرفا جهت سرگرمی بخوای کار کنی و واست معاش مهم نباشه اره میتونی اولیو انتخاب کنی

علاقه دارمو

بعد از اسیب دیدن ادما دو راه دارن یا اسیب بزنن به بقیه تا خنک شن یا کمک کنن بقیه اون اسیبو نبینن زخم خودشون التیام پیدا کنه. راه دوم انتخاب منه و تا قیامت لعنت خدا بر زنان کثیفی که راه اول رو انتخاب میکنن و ول میچرخن توی نی نی سایت جهت عقده گشایی و خنکی دلشون زندگی و روان و جسم و مال و حال بقیه رو اسیب میزنن و منطقشون اینه: دیگی که برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه

پول حالمو خوب میکنه وقتی خرجش کنی جبران میشه خستگیات

اگه اون خفنه برعکس شغلی که دوسش دارین شرایط مهاجرت نداشته باشه چی؟ قیدشو میزنین همینجا زندگی خوبی داشته باشین؟

🎼🎻🎧🎙️🎓📚👩🏻💻❤️🌻🐾🍫✈️⛸️🥋

بستگی به سطح خواسته ها و آرزوهات دارهمن برام در شرایط فعلی مهم تره

اگه اون خفنه برعکس شغلی که دوسش دارین شرایط مهاجرت نداشته باشه چی؟ قیدشو میزنین همینجا زندگی خوبی داشته باشین؟

🎼🎻🎧🎙️🎓📚👩🏻💻❤️🌻🐾🍫✈️⛸️🥋

حالا من یه سوال میپرسم تو وقتی نیاز مالی داشته باشی خیلی گیر باشی و کارکردنت صرفا جهت معاش زندگی باش ...

نمیخوام ازدواج کنم میخوام خودم مستقل باشن

🎼🎻🎧🎙️🎓📚👩🏻💻❤️🌻🐾🍫✈️⛸️🥋

اگه شغل مورد علاقه کار و زندگیمو لنگ نذاره خوبه، ولی در شرایط فعلی پووول فقط 😁

🎼🎻🎧🎙️🎓📚👩🏻💻❤️🌻🐾🍫✈️⛸️🥋