2789
عنوان

حالات من

1 بازدید | 5 پست

من خیلی دختر خونگی ای و فراپاستوریزه هستم

اصلا از بودن با دوست و اینا لذت نمیبرم

نه اهل فیلمم نه موزیک نه بازی نه دوست و رفیق

تنها سرگرمی زندگی ام بودن با مامانم و خواهرمه ...خوابیدن و خوردن...باشگاه و پیاده روی

گاهی تو خونه کار کردن وغذا پختن

همین و بس...اصلا اهل فیلم دیدن مخصوصا فیلم خارجی نیستم ..باشم هم نمیفهمم اصلا

مطمئنم نمیتونم بعدا با کسی هم زندگی کنم

اهل حرف زدن و شوخی و اینام نیستم

یه چیزی از فرا پاستوریزه به اونور

زندگی برام سخت شده

باورتون میشه من ۲۲سالمه ولی اصلا فیلم خارجی نمیبینم

تابه حال تو عمرم بازی کامپیوتری و اینا هم نکردم

تابحال پاسور و اینا بازی نکردم...میخواستم هم بکنم ولی یاد نگرفتم ...مافیا اصلا یاد نمیگیرم ...اینجور چیزا برا من خیلی چیزای عجیبیه

چیزایی که هم سن و سالی هام و هم نسلی هام درموردش حرف میزنن را ابدااااا نمیفهمم ...خیلی دوست دارم سرگرمی هاشون را منم داشته باشم

دوست دارم منم مثل اونا بشم

حسم خیلی بده دارم افسردگی میگیرم

نمیدونم چیکار کنم عوض بشم

چیکار کنم مثل بقیه بشم

سرگرمی هام محدودند...در واقع سرگرمی ای ندارم

فیلم خارجی با زیرنویس هم نگاه نمیکنی؟

منم والا تفریح خاصی ندارم حس میکنم ۱۵.۱۶ساله گیم بیشتر تو جامعه میچرخیدم و حس وحال داشتم اللن همچی برام رنگ خاکستریه زندگی رو همینجور فقط ادامه میدم

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

فیلم خارجی با زیرنویس هم نگاه نمیکنی؟منم والا تفریح خاصی ندارم حس میکنم ۱۵.۱۶ساله گیم بیشتر تو جامعه ...

چند بار نگاه کردم با زیرنویس ولی خیلی برام حوصله سر بر بود ...اصلا هم چیزی نمیفهمیدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

معلومه تو خونواده کم جمعیت بودی که زیاد با بیرون ارتباط نداشتی بخاطر همینه، یه سری بازیا باید تعداد بالا باشه دوبار بازی کنی یاد میگیری ولی تنهایی نمیشه، دو بار یکی یه فیلمی رو تعریف کنه محض کنجکاوی شده میری میبینی. منم مثل شما بودم الانم خیلی عوض نشدم ولی خوب دو تا فیلم دیدم دو تا بازی کردم.

چند بار نگاه کردم با زیرنویس ولی خیلی برام حوصله سر بر بود ...اصلا هم چیزی نمیفهمیدم

اها خب سلیقه ات نیستن فیلمای خارجی

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

عزیزم به نظرم بهتره خودت رو عادت بدی و با شرایط فعلی کمی خودت رو وقف بدی...نمیخواد خیلی افراطی عمل کنی

میتونی حداقل هفته ای یک بار با دوستات بری کافه یا اصلا با خواهرت درکل به نظرم خوبه برای خودت یه دوست داشته باشی اما یک دوستی سالم.

بازی نصب کن روی موبایلت،کتاب بخون،فیلم ببین،پادکست گوش کن و....فیلم دیدن همیشه هم بد نیست خیلی نکات مثبتی داره

درکل سعی کن منزوی نباشی،اینکه بخوای خیلی هم اهل این کارا باشی خوب نیست اما اینکه سراغ هیچکدوم هم نری درست نیست به نظر من در آینده ممکنه افسرده بشی.