2789
عنوان

مسافرت

1 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها من ۳ ساله ازدواج کردم بعد از عروسی یه هفته رفتم مشهد دیگه نرفتم مسافرت چون دخترم که بدنیا اومد دیگه نشد بریم الان همسرم میگه آخر مرداد میریم یه سفر چند روزه با پدر و مادرم!من اصلا دوست ندارم با کسی دیگه برم مسافرت🥲

دخترمو که میبرم پارک با مادر شوهرم یه پارک میریم از اول تا آخر که میخواییم بیایم میگه پام درد میکنه ولش کن بریم خونه و هزاربار نق میزنه بخدا همون پارک کوفتم میشه الان من چطور برم مسافرت . در ضمن دیسک کمر داره پاهاش درد میکنه هر وقت میریم خونشون همش ناله میکنه از پاهاش ولی هر روز میره باشگاه و مهمونی خونه داداشاش اصلا یبار نمیگه پاهام درد میکنه فقط ما رو میبینه شروع میکنه به نق زدن

بدون دعوا و با استدلال و منطق همینا رو بهش بگو .اگر دیدی چاره اش نمیکنی مجبوری یه بار رو تحمل کنی خودش ببره ببینه چه جورن دیگه بیخیال میشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بدون دعوا و با استدلال و منطق همینا رو بهش بگو .اگر دیدی چاره اش نمیکنی مجبوری یه بار رو تحمل کنی خو ...

خود همسرم میدونه که چه اخلاق بدی داره مادرش

بازم هر جا میره با خودش میبره .

یه اخلاق بد دیگه هم داره اینه که ریز به ریز اتفاقایی که افتاده رو گزارش میکنه میاد به دختر و پسراش میگه که ما چیکار کردیم چی خوردیم چی گفتیم و .....