2789
عنوان

مهریه یک سکه

47 بازدید | 14 پست

دیروز یه ویدئو دیدم که خانم خارجی با آقایی ایرانی ازدواج کرده بود و مهریش یه سکه بود و میگفت حتی عروسی هم نگرفتیم کامنت های آقایون دیدنی بود که خانمهای ایرانی با اینکه چیزی نیستن کلی مهریه و طلا و ... میخوان نظرتون چیه؟

خدا با ظالمان نیست . از خدا مایه نزار.

مردای ایرانی غلط کرذن

اگه بچه ننه و خسیس و بد دهن و خیانتکار نبودن

ما مرض نداشتیم مهریه بخوایم

و اینکه قانون ایران رو با خارج مقایسه کنی میفهمی یه سکه هم براشون زیاده، چون اگه مرده خیانت کن نصف اموال به زنش میرسه

آیا توی ایرانم همچین قانونی هست؟؟

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن، بامردم بی درد ندانی چه دردیست💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب همه برن خارج زن بگیرن اون زنه کلش داغه نمیدونسته درست و حسابی تو قانون ما حضانت بچه وحق طلاق با مرده در ضمن اون زیاد آذیت بشه به بهانه سر زدن به خوانواده میره دیگه برنمیگرده دادگاه اونجام طلاقش میده ماچی عین زر خرید هستیم در ازای مهریه جونمون گروگان هست

همه چیز باید تعادلش رعایت بشه

من با مهریه ای موافقم که هر زمان دختر مهریه رو خواست،پسر بتونه پرداختش کنه

حالا این یه سکه هست یا ۱۰۰ سکه

البته این موضوع مقابل مرد درست هست

مردی که بخواد زرنگ بازی دربیاره با تا اخر اموالشو ببری

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

وقتی جهاز میبریم بهترین مارک همونم انتظار داریم زنی که اینارو ببخشه عقل نداره

مهریه ربطی به جهاز نداره قانون رو از روی دین نوشتن تو دین اسلام حتی تهیه مسکن و وسایل خونه با مرده این که ماجرای میگیریم یه رسمه نه قانون اما مهریه قانونه

مردای ایرانی غلط کرذناگه بچه ننه و خسیس و بد دهن و خیانتکار نبودن ما مرض نداشتیم مهریه بخوایمو اینکه ...

از قوانین اطلاع دارم ولی این خانم اومده بود ایران . به نظر منم به ازدواج مثل هندونه سربسته هست نمیشه به آقا اعتماد کرد

مهریه ربطی به جهاز نداره قانون رو از روی دین نوشتن تو دین اسلام حتی تهیه مسکن و وسایل خونه با مرده ...

کاش به جای مهریه حق تصنیف اموال میزاشتن خیلی بهتر بود

به نظرم شما بعد از ازدواج به این نتیجه رسیدین

من خواهرم دو بار ازدواج کرد و جدا شد

بار اول مهریه ۱۴ بود بار دوم ۷۰۰

هر دوتاش رو هم نتونست بگیره یعنی پافشاری نکرد برای گرفتنش

من خودمم ازینام که زندگیم به بن بست برسه فقط میخوام برم فقط میخوام دیگه طرف رو نبینم و حتی بده بستون سکه هم بهم وصلمون نکنه!

البته برای خانومایی که پشتوانه ندارن حتما توصیه میکنم

کاش به جای مهریه حق تصنیف اموال میزاشتن خیلی بهتر بود

اره تو کشورهای دیگه همینه و حق حضانت صرفا با مرد نیست پس یه خانم میتونه بعد ازدواج از بچه نگهداری کنه اگه بخواد مهریه یه وعده سر خرمن هست واسه روز مبادا درحالی که میگن حق شرعی زنه ولی تا نخوای جدا بشی نمیدن اونم تازه مجبورت میکنن ببخشی واین اصلا عدالت نیست