silentbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 2329 عنوان شومیز قد 60 144 بازدید | 19 پست میخوام اینترنتی سفارش بدم شومیز با قد 60 رو چجوری حساب کنم ببینم تا کجامه؟ خودم قدم ۱۷۰ 🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂 1405/03/19 | 10:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasyasaman عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 3802 از سرشانه تا پایین میشه قدش یکی از لباساتو اندازه بگیر ببین چنده بعد ببین ۶۰به دردت میخوره یانه ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏
silentbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 2329 قبلا قد ۶۵ خریدم اوکی بوده 🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂
silentbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 2329 از سرشانه تا پایین میشه قدش یکی از لباساتو اندازه بگیر ببین چنده بعد ببین ۶۰به دردت میخوره یانه اها مرسی 🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂
_دختر_شیرازی_ عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 13218 قبلا قد ۶۵ خریدم اوکی بوده خب ۵ سانت از اون کم کن ببین کجا روی بدنت قرار میگیره ❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️
silentbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 2329 خب ۵ سانت از اون کم کن ببین کجا روی بدنت قرار میگیره اها مرسی🩷یعنی فرقی نداره سایزش ؟ چون اون شومیزم فری سایزه 🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂
silentbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 2329 اگه بالای ۱۷۰ باشی برات کوتاه میشه بالای ۱۷۰ نیستم 🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂
dokhibanafsh24 عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 35097 سیسی قدت🎀😻اگه برات کوتاهیش مهمه ، کوتاه ست برات ۸۵۸۰۶۵۲
silentbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 2329 سیسی قدت🎀😻اگه برات کوتاهیش مهمه ، کوتاه ست برات بوس💋نه کوتاه بودنش برام مهم نیست ولی میخوام دیگه انقدر هم کوتاه نباشه که قابل پوشیدن نباشه و کوچیک بشه خودم کوتاه رو ترجیح میدم 🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂
dokhibanafsh24 عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 35097 بوس💋نه کوتاه بودنش برام مهم نیست ولی میخوام دیگه انقدر هم کوتاه نباشه که قابل پوشیدن نباشه و کوچیک ... به نظرم کوتاهه چون ۶۰ برای من کوتاه س ۸۵۸۰۶۵۲
silentbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 2329 به نظرم کوتاهه چون ۶۰ برای من کوتاه س مثلا چقدر کوتاه؟ من یه شومیز با قد ۶۰ داشتم تقریبا بالای باسنم بود یکم کوتاه تر باشه مشکلی ندارم فقط کوچیک نشه 🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂
dokhibanafsh24 عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 35097 مثلا چقدر کوتاه؟ من یه شومیز با قد ۶۰ داشتم تقریبا بالای باسنم بود یکم کوتاه تر باشه مشکلی ندارم فقط ... من ۱۶۲ ، معمولا ۶۵ میخرم پایین باسن میشه ۸۵۸۰۶۵۲
silentbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 2329 مثلا چقدر کوتاه؟ من یه شومیز با قد ۶۰ داشتم تقریبا بالای باسنم بود یکم کوتاه تر باشه مشکلی ندارم فقط ... منظورم 65 بود😑 🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂