2789
عنوان

شومیز قد 60

93 بازدید | 19 پست

میخوام اینترنتی سفارش بدم شومیز با قد 60 رو چجوری حساب کنم ببینم تا کجامه؟ خودم قدم ۱۷۰

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

قبلا قد ۶۵ خریدم اوکی بوده

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

از سرشانه تا پایین میشه قدش یکی از لباساتو اندازه بگیر ببین چنده بعد ببین ۶۰به دردت میخوره یانه

اها مرسی

قبلا قد ۶۵ خریدم اوکی بوده

خب ۵ سانت از اون کم کن ببین کجا روی بدنت قرار میگیره

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

خب ۵ سانت از اون کم کن ببین کجا روی بدنت قرار میگیره

اها مرسی🩷

یعنی فرقی نداره سایزش ؟ چون اون شومیزم فری سایزه

اگه بالای ۱۷۰ باشی برات کوتاه میشه

بالای ۱۷۰ نیستم

سیسی قدت🎀😻

اگه برات کوتاهیش مهمه ، کوتاه ست برات

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد👺 طرفدار زن سالاری⭐ یه خورده بی اعصابم ولی مهربونم ، تلخم ولی مهربونم . شاید تند باشم و تند برخورد کنم ولی مهربونم. به نطر من مرد و زن هیچوقت برابر نیستن ، خانم ها جایگاهشون بالاتره ، ارزشمند ترن. اگه زن ستیزی بهتره ریپ نزنی.

سیسی قدت🎀😻اگه برات کوتاهیش مهمه ، کوتاه ست برات

بوس💋

نه کوتاه بودنش برام مهم نیست ولی میخوام دیگه انقدر هم کوتاه نباشه که قابل پوشیدن نباشه و کوچیک بشه خودم کوتاه رو ترجیح میدم

بوس💋نه کوتاه بودنش برام مهم نیست ولی میخوام دیگه انقدر هم کوتاه نباشه که قابل پوشیدن نباشه و کوچیک ...

به نظرم کوتاهه چون ۶۰ برای من کوتاه س

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد👺 طرفدار زن سالاری⭐ یه خورده بی اعصابم ولی مهربونم ، تلخم ولی مهربونم . شاید تند باشم و تند برخورد کنم ولی مهربونم. به نطر من مرد و زن هیچوقت برابر نیستن ، خانم ها جایگاهشون بالاتره ، ارزشمند ترن. اگه زن ستیزی بهتره ریپ نزنی.

به نظرم کوتاهه چون ۶۰ برای من کوتاه س

مثلا چقدر کوتاه؟

من یه شومیز با قد ۶۰ داشتم تقریبا بالای باسنم بود یکم کوتاه تر باشه مشکلی ندارم فقط کوچیک نشه

مثلا چقدر کوتاه؟ من یه شومیز با قد ۶۰ داشتم تقریبا بالای باسنم بود یکم کوتاه تر باشه مشکلی ندارم فقط ...

من ۱۶۲ ، معمولا ۶۵ میخرم پایین باسن میشه

مثلا چقدر کوتاه؟ من یه شومیز با قد ۶۰ داشتم تقریبا بالای باسنم بود یکم کوتاه تر باشه مشکلی ندارم فقط ...

منظورم 65 بود😑