2789
عنوان

دلگرمی به زندگی

1 بازدید | 18 پست

واقعا به هر طرف نگاه میکنم دلم میگیره از همسرم

انقدر بهم پشت کرده انقدر سکوت کرده انقدر دور ایستاده از من که واقعا تحملش برام مشکله

هم سرده هم کم خونست هم خونسرد و بی اعتناست ...

برای همه انقدر جونشو فدا میکنه که هیچی دیگه به من و بچه هامون نمیرسه

باری روی دوشمه سعی میکنم سکوت کنم خودمو مشغول کنم بخاطر بچه ها باهاش دعوا نکنم

حتما میگید چرا بچه آوردید ازاول اینجوری نبود بعد از بچه ی اول هم بد نبود اما بعد از دومی کلا بیخیال من شده انگار براش نامرئی شدم

منم خیلی بهش دلسرد شدم مدام میخوام پاچه شو بگیرم اما دیگه حوصله شو ندارم

دوست دارم برای خودمو بچه هام بهترین غذاهارو بپزم حتی یه قاشقم بهش ندم دلم میخواد همونجوری که منو نادیده میگیره منم نادیده اش بگیرم

چکار کنم

من خیلی بهش علاقه داشتم اما اون انگار نه انگار

باهم صحبت کنید نیازهاتونو بگید . چرا حرف نمیزنی عزیزم. خیلی حال روحیت بده. برای یه زن سخته اینجور تلاشی بکن. برلی زندگیت. شاید اونم منتظره. سخته حس تنهایی

رفیق من همسر من عاشقتم.☺️ 🥰بمونی برام😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدا بزرگه آن شا الله کمکت میکنه ازش بخواه

بی شوخی شوهرت دچار افسردگی بعد زایمان تو نشده بعضی مردا اینجوری میشن

مشکل مالی ندارید

((فقط بانوان)) اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد

باهم صحبت کنید نیازهاتونو بگید . چرا حرف نمیزنی عزیزم. خیلی حال روحیت بده. برای یه زن سخته اینجور تل ...

من خیلی بهش گفتم اون سکوت میکنه اگر با دیوار حرف بزنم یه صدایی درمیاد اما ازین مرد نه

دلم میخواد دلم به زندگی گرم بشه اما خب چجوری

هر روز ده نعمت که خدا بهت داده رو تو دفتر بنویس و شکر گزاری کن تا حالت بهتر شده امیدوارم زندگیت در شادی شه

((فقط بانوان)) اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد

نه مشکل خاصی نداریم رها کرده زندگی رو

ان شا الله که خوب میشه شاید افسردگی چیزی داره

اشکال ندارد اگه مرد خوبیه تحمل کن و دعا کن برای زندگیت اونم به خودش میاد آن شا الله

ان شا الله که خوب میشه شاید افسردگی چیزی داره اشکال ندارد اگه مرد خوبیه تحمل کن و دعا کن برای زندگیت ...

از روزی میترسم که همه زندگیمون رو به باد بده بخاطر بقیه

بی سر و صداست میتونم بهش به چشم یه کاسه و بشقاب نگاه کنم که هر از چندگاهی چند نفر میفتن به جون زندگیمون و مال و پولمون رو بالا میکشن اینم کاسه بشقابه دیگه

نه محبتی نه احساسی

خطای چجوری؟ نه خطای خاصی ازمون سر نزده فقط از همین آزار و اذیت های مادرشوهر و جاری که از حد گذروندن

اوه . نه منظورم خدای نکرده خیانتی چیزی که دلسردی بیاره.

بیا و یه شانس دوباره به زندگیت بده. بنظرم. تو تلاش کن فایدشم خودت میبری. ببین چطور میشه

رفیق من همسر من عاشقتم.☺️ 🥰بمونی برام😍