2789
عنوان

ترامادول

89 بازدید | 17 پست

تروخدا تایید کن نی نی یار

دوستان من ۴ شب پشت سرهم ترامادول مصرف کرد یه نصفه

الان دوشنبه نخوردم حس میکنم خیلی زشت شدم صورتم لاغر شده

یبوست گرفتم وحالت تهوع وسرگیجه

جوری ک فک کردم باردار شدم و تست دادم منفی شد

پریودیم بهم ریخته وکلا آدم پرخاشگر و عصبی شدم ک اصلا اعتماد ب نفس نداره

میخام بدونم الان دوروزه ک نخوردم تا چه مدت اینجوری ام😭😭😭تروخدا اگه کسی اطلاعی داره بگه

اون چند شبی ام ک خوردم به اصرار همسرم بود بخاطر رابطه

ک غلط کردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای

شما خانمی یا آقا ؟؟

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

آهان الان دقیق خوندم 🤣🤣

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

خانم مگه ترامادول میخوره آخه

اونو آقایون میخورن ک تایم رابطشون بره بالا

شما براچی خوردی دقیقا ؟؟؟

علائم ترامادول همینه و طبیعیه

ازت خواهش میکنم هرگززز تحت هیچ شرایطی دیگه سمتش نرو چون پیامد های خیلی بدی داره دیدم که میگم

حدودا ۲۰ یا ۲۵ روز اول یکم سخته البته شما کلا دوشبه مصرف کردین و این مدت کمتره براتون

این حرفایی که میگن واسه بهبود رابطه ست ول کن یک دقیقه لذت بیشتر ارزش نداره زندگی و سلامتیتو نابود کنی .

من جلو چشمم همسایه مون که ترامادول مصرف میکرد یهو تشنج کرد فکش قفل شد و افتاد زمین و میلرزید از دهنش کف میومد بیرون .مردم و زنده شدم تا تونستم خودمو کنترل کنم و سریع به بقیه خبر بدم

بخاطر بی خوابی🤣

ینی خوردی ک بتونی بیدار بمونی ؟؟؟؟

مغز آدم سوت میکشه از کارهاتون....

اعتیاد ب متادون و ترامادول، ترکش حتی از صنعتی و سنتی هم سخت تره

دیگه هرگز سمتش نرو

۴ شب خوردی ی مدت تحمل کن عوارضش رو

باید سم از بدنت دفع بشه