2789

ریزش شدید مو علتهای مختلفی داره و قبل از هر روغن یا درمانی بهتره علتش مشخص بشه. کمبود آهن و ویتامینها، استرس شدید، مشکلات تیروئید، رژیم غذایی، بعضی داروها و حتی تغییرات هورمونی میتونن باعث ریزش زیاد مو بشن.

در مورد روغنها، بعضیها از روغن رزماری، نارگیل یا کرچک نتیجه نسبی میگیرن، ولی اگر ریزش واقعاً شدیده معمولاً روغن به تنهایی مشکل رو حل نمیکنه.

اگر موهات موقع شونه زدن یا حمام کردن دستهدسته میریزه، به نظرم بهتره یه آزمایش ساده (مثل آهن، فریتین، ویتامین D و تیروئید) و ویزیت متخصص پوست و مو رو در نظر بگیری تا علت اصلی مشخص بشه.

راستی ریزش موهات از کی شروع شده؟ تقریباً روزی چقدر مو میریزه؟ کل سر کمپشت شده یا فقط یه قسمت خاص؟

ریزش شدید مو علتهای مختلفی داره و قبل از هر روغن یا درمانی بهتره علتش مشخص بشه. کمبود آهن و ویتامینه ...

اول صب این انرژی قابل ستایشه

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من اولش ی ی ازمایش کلی دادم علتش پیدا شه

علت ریزش موهای من فقر اهن بود

دکتر برام قرص اهن نوشت

کنارش مکمل

قرص پریورین امپولهای بیوتین بپانتین

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

ریزش شدید مو علتهای مختلفی داره و قبل از هر روغن یا درمانی بهتره علتش مشخص بشه. کمبود آهن و ویتامینه ...

حدودا ۲/۳ سالیه دس که میکشم همینجور میریزع ازش

ازمایش هایی که گفتید باید قبل صبحونه گرفتهبشه؟

الان دیگه هیچی ریزش نداری؟

دارم ولی کم شده

مث اون وقتا ک دسته دسته میریخت نیس

یه شامپویی هست خیلی معروفه اسمش هیرفرند هستش مدل های مختلفی داره یکیش برای قطع ریزش مو هست می خوای ...

و البته شامپو ب تنهایی کار خاصی نمیکنه

قرص اهن خارجی خوردی؟

نه قرص اهنم ایرانیه

ولی پریورین و امپولا آلمانیه

حدودا ۲/۳ سالیه دس که میکشم همینجور میریزع ازشازمایش هایی که گفتید باید قبل صبحونه گرفتهبشه؟

شما دکتر پوست ومو معتبر پیدا میکنید وازش میخواید براتون ازمایش بنویسه

من خودم جوان هستم دو سه سال هیرویت و یونی زینککه معروف ترین قرصای موهست خوردم شامپو کاندید میزدم

اما الان موهام از وسط سال به سال خالی تر میشه از دور معمولیه اما دست میزنم و میکشم پوست سرم دیده میشه

ببینید ریزش مو اگر ارثی باشه درمان نداره

اگر کمخونی باشه یا کمبود ویتامین یا مواد مغزی ای توازمایش با اون قرصایی که دکتر میده و خوراکیای طبیعی که میگه بخور خوب میشه

اگر استرسی باشه باید استرس رو مدیریت کرد

درمان ریزش مو برای همه یکسان نیست بستگی داره به مشکل طرف مقابل و بدنش و ازمایشش

اما خیلی از ریزش مو ها هم درمان قطعی ندارن و قرص قطعی ندارن

اما استرس،کم خوابی،ارث،کمبود ویتامین Dو زینک از مهم ترین دلایل ریززشه