2789

اخی

دوازدهمی هستی؟

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پشت کنکورم

درکت میکنم

من دوازدهمم

دیگه انقدر از اول سال اضطراب و استرس کشیدم که الان سر شدم

دیگه واقعا اونقدرا استرسشو ندارم، فقط تلاشمو میکنم باقیشو سپردم به خدا

ولی حق ما این نبود... نباید امسال انقد بلا سرمون میومد

از دی ما داریم همینجور له میشیم هی

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

درکت میکنممن دوازدهممدیگه انقدر از اول سال اضطراب و استرس کشیدم که الان سر شدم دیگه واقعا اونقدرا اس ...

فک کن سال قبل رتبه خوب بیاری ولی پیرا قبول بشی تصمیم بگیری پشت بمونی تا ب خواستت برسی اونم این همه بلا بیاد سرت وای قراره دیوونه بشم💔

نشدم مث قبل 🖤🌊

فک کن سال قبل رتبه خوب بیاری ولی پیرا قبول بشی تصمیم بگیری پشت بمونی تا ب خواستت برسی اونم این همه ب ...

زیاد نمونده، کم نیار🥲❤️

من روزایی بوده که تصمیم گرفتم کلا قید همه چیو بزنم و دیگه کتابامو بندازم دور اما باز ادامه دادم

توکلم به خداست، هرچی هم شد دیگه تحمل میکنم حتما حکمتی داره... حال خودتو الکی بد نکن، از این تایم باقیمونده خوب استفاده کنی حله

یه نفر بهم گفت اگه میخوای استرست کمتر بشه شبا قبل خواب یه قاشق گلاب بخور

نمیدونم راسته یا نه اما تو اگه خواستی امتحانش کن شاید استرست فروکش کرد