2789
عنوان

چرا هیچ پسری

73 بازدید | 17 پست

منو بخاطر خودم نمیخاد همش بخاطر چیز سمتم میان خسته شدم بخدا چرا من اینقد بدبختم از مامان بابامم محبت ندیدم کلا توم پر خلا شده حتی هیچ دختریم باهام رفیق نمیشه☹️ مشکل چیه آخه من که اخلاقم بد نیست

نی نی یار توروخدا تاپیکمو قبول کن هر چی تاپیک میزنم قبول نمیکنی 😭

تنها خاستم از این زندگی آزادی امیر تتلوعه💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خودت به خودت محبت کن وقتی خودت خودتو دوس داشته باشی بقیه هم دوست دارن و باارزش میدونن تو رو سعی کن اگر میتونی سروار بری ارتباط اجتماعی بیش تری ایجاد میشه و پسراروهم زیاد جدی نگیر یه روز بهترین ادم قسمتت میشه فقط خودتو دوست داشته باش همین

گاه باید خندید بر غم های بی پایان🖤

یعنی صرفا بخاطر همین میان سمتت مگه میشه ، من تاحالا نشده کسی اینو اول کاری و مستقیم بهم بگه. حالا ممکنه بعدها توی رابطه پیش بیاد ولی اولش بخواد اینطوری بگه یعنی بیشعور و هوله

رو نده به این جور پسرای عوضی

آقایون کلا درخواست ندن🧘🏼💅🏻

سلام

اگر منظورتون رفاه و آسایش و مالی هستش، برعکس هستش، کلا بیشتر آدم ها به اینچیزها بیشتر از اخلاق و رفتار شخص دقت می کنند و البته نتیجه اون ها رو هم در دادگاه و روابط عاطفی می بینید... امیدوارم یه انسان درست سر راهتون قرار بگیره

در مسیر پیشرفت، با قلبی سرشار از انرژی و لبخندی بر لب.

یعنی صرفا بخاطر همین میان سمتت مگه میشه ، من تاحالا نشده کسی اینو اول کاری و مستقیم بهم بگه. حالا مم ...

مشکل از شانس منه

حتما انداخت خیلی تو چشمه که فقط به خاطر همون میان یعنی منظورم اینه هیکلی درسته؟

اره اولی بیرون میرم تیشرت گشاد میپوشم بدنم معلوم نشه چرا باز اینجوری میشه🫤