2789

والا من زدم راضیم بودم ولی همشششش بو گوگرد میدادم درحدی که لباسمو میشستم بازم بوی گوگرد میداد

درخواست 🚫اگه امضامو دیدی برای پدر عزیزم صلوات یا فاتحه میفرستی🙏خیلی ممنون میشم ازت🙏من هنوز منتظرم برگردی بابایی هنوز برات از تنهایی دانشگاه رفتن تعریف نکردم ؛بابا میدونستی بعد تو دیگه چایی نخوردم دیگه موهامو نبافتم 😔بابا از تمام چیزایی که ازت مونده فقط دسته کلیدتو برداشتم که وقتی اومدی بدمش بهت من هنوز منتظرم برگردی خدای من خدای آرزوهای محاله پس آرزوی محال منم برآورده میشه🤲قول میدم قوی بمونم تا برگردی🥲

صابون گوگرد خوبه

ولی تو محیط حموم نزار الوده میشه

و اینکه براش جوش میتونی از اکتیول(پماد سیاه) هم استفاده کنی

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صابون گوگرد نزنی به صورتت اون نهایت برای قارچ صورت استفاده میشه الان کسی از این چیزا نمیزنه برو شوین ...

شوینده کرم پماد ژل قرص همه چی استفاده کردم گفتم بزنم تو کار سنتی حالا که صنعتی بدترم کرد بهترم نکرد

شوینده کرم پماد ژل قرص همه چی استفاده کردم گفتم بزنم تو کار سنتی حالا که صنعتی بدترم کرد بهترم نکر ...

صابون گوگرد به صورتت نزنی ها!

برای صورت خوب نیست اصلا

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

والا من زدم راضیم بودم ولی همشششش بو گوگرد میدادم درحدی که لباسمو میشستم بازم بوی گوگرد میداد

میشه بگی چند ماه زدی روزی چند بار چند درصد بهتر شدی بوش خیلی بد بود؟؟عطاری خریدی؟

اکتیول لایه برداره؟؟

نه

برای جوش و دمل چرکی استفاده میشه

اینم امتحان میکنم مرسی

فقط از عطاری نگیر

حتما از داروخانه تهیه کن

میشه بگی چند ماه زدی روزی چند بار چند درصد بهتر شدی بوش خیلی بد بود؟؟عطاری خریدی؟

یک ماه کمتر شد که زدم

خیلی تاثیر داشت پوستمم سفید تر کرد

بله از عطاری گرفتم

بوش افتضاح بود با هیچ عطر و اسپری نمیرفت اگر بود نداشت بازم میزدم ولی خوب آبرو بر بود🤦♀️

درخواست 🚫اگه امضامو دیدی برای پدر عزیزم صلوات یا فاتحه میفرستی🙏خیلی ممنون میشم ازت🙏من هنوز منتظرم برگردی بابایی هنوز برات از تنهایی دانشگاه رفتن تعریف نکردم ؛بابا میدونستی بعد تو دیگه چایی نخوردم دیگه موهامو نبافتم 😔بابا از تمام چیزایی که ازت مونده فقط دسته کلیدتو برداشتم که وقتی اومدی بدمش بهت من هنوز منتظرم برگردی خدای من خدای آرزوهای محاله پس آرزوی محال منم برآورده میشه🤲قول میدم قوی بمونم تا برگردی🥲