2789

نه بابا

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعضی فامیلی ها مختص ترک ها هستند مثل فامیل هایی که آخرشون پسوند چی دارن مثل توتونچی ، یونچی، فرشچیان، یاغچیان و....اگه تا اصل و نصبشون بری اجداد پدریشون ترک بودند،یا اون هایی که پسوند یک شهری یا روستایی آخر فامیلشون هست خودم چون ترکم این فامیلی ها رو مثال زدم بقیه قومیت های ایران رو نمی دونم و نظر نمی دهم

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
نه بابا با پسوندم نمیشه، یه فامیل ما فامیلیش کازرونیه اصفهانی ان، پسوند یکیشون قزوینیه تهرانی ان و.. ...

چه جالب...

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)