2789
عنوان

خیانت همسرم

144 بازدید | 33 پست

اصلا حالم خوب نیست،نمیتونم با کسی حرف بزنم

انگار عم بزرگی رو دلم سنگینی میکنه.

ما ۱۰ ساله باهمیم،یه بچه داریم،همیشه به همسرم اعتماد داشتم،اهل کار و زندگیه،دستش به دهنش میرسه.امشب اتفاقی گوشیش دستم بود،دیدم تو اینستا به یکی دوتا خانم پیام داده.

اصلا باورم نمیشه

نمیدونم چجوری این موضوع رو عنوان کنم،نمیدونم بهش بگم یا نه

بدین رواق زبرجد نوشته اند به زر،،،که جز نکویی اهل کرم نخواهد ماند😉🥰Turk qizi

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم.متاسفم واقعا

نگو اونوقت خودشو جمع میکنه.چراغ خاموش برو جلو ببین چیکار میکنه

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)

عزیزم.متاسفم واقعانگو اونوقت خودشو جمع میکنه.چراغ خاموش برو جلو ببین چیکار میکنه

اتفاقا خودمم میخوام تو فرصت مناسب گوشیشو چک کنم

چی گفته بود بهشون

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

زندگی اینجوری شده با باید خودتو بزنی ببخشید نفهمی خریت هیچی نبینی گوشیشو چک نکنی پیگیرش نباشی و راحت زندگی کنی بگی گورباباش هر غلطی میکنه یا پیگیر باشی و باغچه بیل بزنی و کرما رو پیدا کنی همونا بیفتن مو مغزت خودتو داغون کنی آخرشم چی انکار میکنه میشی مقصر میشی شکاک دیونه پس بگو گور باباش ولش کن تنها دریه صورت میتونی به روش بیاری که واکنش شدیدی نشون بدی فرداش بری دادگاه فکر همه چیو کرده باشی در غیر اینصورت فقط پررو تر زرنگ تر و دروغگو تر میشه

چی گفته بود بهشون

من فقط دوتا چت رو دیدم که سلام داده بود و هنوز اونا جواب نداده بودن.بقیه شو نشد چک کنم.اما همین سلام دادن هم برای من عیرقابل قبوله.نمیتونم هضمش کنم.بعد این که فهمیدم اصلا نتونستم تو چشماش نگاه کنم

زندگی اینجوری شده با باید خودتو بزنی ببخشید نفهمی خریت هیچی نبینی گوشیشو چک نکنی پیگیرش نباشی و راحت ...

درسته حرفات عزیزم.اگه به روش بیارم و بازم بشینم زندگی کنم فقط خودم رو خراب میکنم

اتفاقا خودمم میخوام تو فرصت مناسب گوشیشو چک کنم

فکر خوبیه.مدرک هم جمع کن.با گوشیت عکس بگیر.اگر ویس بود بفرست برای خودت

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)

من فقط دوتا چت رو دیدم که سلام داده بود و هنوز اونا جواب نداده بودن.بقیه شو نشد چک کنم.اما همین سلام ...

میخای بلاکشون کن تا جواب ندادن شاید بار اولش باشه میخاد خطا کنه مدتی بهش محبت کن شاید تونستی غیر مستقیم جلوشو بگیری

من فقط دوتا چت رو دیدم که سلام داده بود و هنوز اونا جواب نداده بودن.بقیه شو نشد چک کنم.اما همین سلام ...

مدرک بیشتری جمع کن

سلام بدرد نمیخوره

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

فکر میکنی بهش بگی میاد مثلاً راست و درست میگه بهت که آره خودم بودم ؟؟😏

نخیر

دیوار حاشا آقایون بلنده ... مطمین باش یا ابراز بی اطلاعی میکنه ، یا میگه گوشی دست خودم نبود و دوستم بود

یا هزار تا دلیل چرت میاره

بعدشم محتاط تر و حواس جمع تر ، کارش رو ادامه میده

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️