2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ریزش مو مخصوصا در زنان تا وقتی دلیل اون مشخص نشه، هر درمانی بی فایده هست..
باید آزمایش خون کامل بدید.. از هورمون گرفته تا ویتامین دی ب12 کم خونی Ferritin و بعضا سطح زینک

اینا اگر کم و زیاد باشن اصلاح بشن

استرس حذف بشه

درنهایت اگر وابسته به هورمون بود قرص و محلول که متخصص میده

۷ سال دنبال درمان بودم ،آخرش اینا جواب دادفوری جواب نداد باید تقریبا دوماه استفاده کنی تا جواب بگیری

وای ممنونم امیدوارم برای منم جواب بده

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

ریزش مو مخصوصا در زنان تا وقتی دلیل اون مشخص نشه، هر درمانی بی فایده هست..باید آزمایش خون کامل بدید. ...

کم خونی شدید دارم کمبود آهنم دارم خیلی قرص مصرف کردم ولی مرتب نه اما جواب نداد

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

کم خونی شدید دارم کمبود آهنم دارم خیلی قرص مصرف کردم ولی مرتب نه اما جواب نداد

بلاخره فقرآهن چه به ریزش شما مربوط باشه چه نباشه باید درمان بشه و سطح Ferritin باید بین 70 تا 100 باشه...

قرص های آهن رو از فرم هایی با ملح جذب بالا بدون عوارض گوارشی و دوز بالا میتونید استفاده کنید مثل ففول گاین Fefol Gyne .. قبل از خواب و بدور از لبنیات و کلسیم و زینک و منیزیم و سایر مکمل ها..

بعد از اینکه سطح فریتین به 70 تا 100 رسید، طبق دستور متخصص زنان یا داخلی، باید ماهیانه چند عدد مصرف کنید تا مجددا فقرآهن برنگرده....