2789
عنوان

شوهر زورگو

1 بازدید | 8 پست

مگه هرچی مرد بگه زن باید انجام بده

منو داره یه مترسک درست میکنه که هیچی نگم فقط هرکاری این بگه انجام بدم براش

زور میگه منم زورشو ندارم

یعنی ساکت باشم باب میل شوهر باشم زن خوبیم؟

پس خواستههای من چی

ای عشق مرا به خویش پیوند بزن/بر چینی بشکسته دل بند بزن/از گریه دلم گرفت در خلوت شب/لبخند بزن دوباره لبخند بزن

نه شماهم ادمی مگر کلفت گرفته؟ حرفاتو بزن ادم شد شد نشد مهم نباشه واست کارخودتو بکن

تو این ۶ سال راه خودمو رفتم همش دعوا بود داره دیگه با کارهاش منو تبدیل به یک آدم ساکت میکنه عین زن های قدیم که هیچی نمیگفتن بجز چشم

انگار طلسم کرده

ای عشق مرا به خویش پیوند بزن/بر چینی بشکسته دل بند بزن/از گریه دلم گرفت در خلوت شب/لبخند بزن دوباره لبخند بزن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو این ۶ سال راه خودمو رفتم همش دعوا بود داره دیگه با کارهاش منو تبدیل به یک آدم ساکت میکنه عین زن ه ...

غلط کرده بلانسبتت

بشین صحبت کن بگو هدفت چیه دقیقا

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
غلط کرده بلانسبتت بشین صحبت کن بگو هدفت چیه دقیقا

حرف هالیش نمیشه فریاد میزنه منو استرسی کرده بچمم لجباز شده از بس کارای اینو دیده پرو بال منو قیچی کرده،همه کارهامو یواشکی میکنم،روانیه،زور میگه تهدید میکنه

حرف هالیش نمیشه فریاد میزنه منو استرسی کرده بچمم لجباز شده از بس کارای اینو دیده پرو بال منو قیچی کر ...

باید فکری بکنی این زندگی. بنظرت تهش چیه؟ جواب خودتو بده بعد تصمیم بگیر

باید فکری بکنی این زندگی. بنظرت تهش چیه؟ جواب خودتو بده بعد تصمیم بگیر

فعلا که زندانی ام بابامم نمیزارن ولش کنم،میکشه منو بابام،آخه راضی نبود این منو بگیره

فعلا که زندانی ام بابامم نمیزارن ولش کنم،میکشه منو بابام،آخه راضی نبود این منو بگیره

بهرحال باباته تهش چهارتا دعوا و بحثه

نمیگم طلاق بگیر منظورم اینه یا درست باهاش دعوا کنی یا مشاوره برین یا کسی واسطه بشه بالاخره ی کاری کن

بهرحال باباته تهش چهارتا دعوا و بحثه نمیگم طلاق بگیر منظورم اینه یا درست باهاش دعوا کنی یا مشاوره بر ...

عین گاوه شوهرم مشاوره نمیاد که عین باباشه

الآنم باباش مریضه دلم میخواد بمیره ولی نفرین نمیکنم ،از خدا میترسم