2789
عنوان

پسر همکلاسیم

1 بازدید | 3 پست

همکلاسی دانشگاهم

بعد یه روز واسه یه درسی بهم پیام داد اولش نمیدونست من کی ام چون پروف نداشتم بعد ازم مرسید و خلاصه امتحانا رو به هم کمک کردیم و اینا هی صحبت کردیم باهم بعد ببهم میگفت تو خوشگل و خوشتیپی و پیشنهاد بیرون رفتن داد ولی من قبول نکردمی ن با شوخی گذروندمش چون یکم جا خوردم

خلاصه یبارم بحثمون شد و گاهیم من بهش پیام میدادم و اینا

بعد یه سری دیدم ک میگه چرا ثبات نداری یبار باهام مهربونی یبار سردی گفتم مجازی همینه دیگه لحن مشخص نیست گفت ن اینطوری نیس و دیروز سرد برخورد کردی و ناراحت شدم و

بعد خلاصه واسه همدیگه عکس فرستادیم و من کار داشتم گفت باشه برو پس فعلا

بعد ازون روز یک هفته گذشته اصلا نمیدونم دلیل کاراشو😐هدفش چی بوده

پسر جماعت همینه دیگه

تایپشون نباشی جوری میرن که انگار اصلا بودنی در کار نبوده

رفته سراغ نفرِ بعدی ..

من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦
پسر جماعت همینه دیگه تایپشون نباشی جوری میرن که انگار اصلا بودنی در کار نبوده رفته سراغ نفرِ بعدی ..

از قیافم و قدم که همش تعریف میکرد تازه مثلا اخرین دفعه که صحبتم کردیم خیلی خدبم باش برخورد کردم بعد دیگه رفت پی کارش اصن هدفشو نفهمیدم خب تایپش نبودم این کارا و حرفا برا چی بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از قیافم و قدم که همش تعریف میکرد تازه مثلا اخرین دفعه که صحبتم کردیم خیلی خدبم باش برخورد کردم بعد ...

عزیزم هیچ وقت دلتو به تعریفای اول رابطه خوش نکن

خب اگه تعریف و تجمیدی نشه که یه رابطه شکل نمیگیره اصلا(راست و دروغشم کار ندارم اصلا) ..

این جواب سوالاتم کسی جز خود طرف نمیتونه جوابگو باشه ، من میگم واسه سرگرمی بوده یکی دیگه بیماری روانی دو قطبی داشته لابد و...

که تازشم اگه بری از خودش بپرسی قطعا اولین چیزی که میاد تو ذهنش اینه که دختره گیر منه🤫😒 اصلا فکرتو گیر همچین ادمایی نکن عزیزم💆♀️حیف زمان و انرژی که یه دختر صرف ادمایی با این امثال میکنن تکلیفشون با خودشون مشخص نیست

من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦