كعكة مدیر استارتر عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 4636 عنوان خانمای علاقه مند به تدریس 99 بازدید | 3 پست خانما من تو نت میخوندم نوشته بود کسی میخواد تو مدرسه غیر انتفاعی تدریس کنه باید بره موسسان. مدارس غیر انتفاعی. کسی میدونه این موسسه ها چیه و کجان؟؟؟ معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد 1397/03/11 | 12:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rodabeh عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 8306 من با معدل هجده چند جا رفتم گفتن باید یه مدت رایگان درس بدی پارتی داشته باشی یه تمن بهت میدن بدون پارتی پونصد تمن نهایت اونم با کلی منت 🙄البته تقصیر خودمونه .یه ارایشگر کمتر از بیست تمن واسه اسلا و ابرو نمی گیره ولی خیلیا میان با چند قاز درس میدن از سخنان پیامبر : هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود .
كعكة مدیر استارتر عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 4636 من با معدل هجده چند جا رفتم گفتن باید یه مدت رایگان درس بدی پارتی داشته باشی یه تمن به ... شما کجا رفتی؟ معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد
بهار2012 عضویت: 1391/12/08 تعداد پست: 11554 من با معدل هجده چند جا رفتم گفتن باید یه مدت رایگان درس بدی پارتی داشته باشی یه تمن به ... میگم شما مطمئنی معدلت ۱۸ بوده؟؟🤔تو مدرسه املات چند بوده خدایی؟😂