2789
عنوان

باردارم

146 بازدید | 17 پست

بچه ها میشه دیدگاهتونو راجب این موضوع بهم بگین

من ۲۲سالمه باردارم خونمون اپارتمانه دو واحده ایم

الان ۶ماهمه چندماهی هست بوی غذای همسایه ب شدت داخل خونه ماست قبل اونم بودا ولی خب اهمیت نمیدادم ولی ی مدته خیلییی دلم پر میکشه غذاشو بخورم جوری که میرفتم دره خونرو باز میکردم بو میکشیدم و میگفتم کاش الان اون غذارو میخوردم.ی چندماهیه خیلی این موضع رو مخمه و بنده خدا ایشونم نمیدونست من باردارم،اصلا توقع نداشتم یا ندارم ک برام غذا بیاره ولی خیلی مغزم میموند پیش دست پختش و غذاهاش سنشم از من خیلی بالاتره ینی چند باری بیشتر ندبده بودمش حتی سلام علیکمنداشتیم.امروز نتونستم بمونم گفتم بزار ناهار یکم بیشتر درست کنم بهشون بدم تا شاید ظرف منو خالی نفرسته و غذا بزاره داخلش.ماهی پختم براشون بردم و گفتم ی موقع بوش میاد براتون اوردم.حالا الان ظرفمو با ی کاسه ترشی آلبالو اوردجلو در و گفت بارداری ؟گفتم اره گفت شرمنده من نمیدونستم اگه ی وقت بوی غذایی چیزی اومده اذیت شدی منو ببخش از این به بعد هروقت بوی غذا اومد خونتون و یا هوس کردی منم جای مادرتم بیا بهم بگو اگه نگی مدیون دوازده تا امامی.پیش خودم میگم نکنه فهمیده من قصدم چی بوده خیلی خجالت میکشم الان میگم کاش غذا نمیدادم اونم مجبور نمیشد ولی نمیدونم ظهر یهو چجوری براش غذا بردم چون خودم ادم خجالتیم با این همسایمونم برخورد نداشتیم.الان چیکار کنم دارم از خجالت و عذاب وجدان میمیرم شوهرم میگه عیب نداره بزرگش نکن کارت بد نبود ولی مامانم گفت مگه گدا شدی

اصلا نمیدونم چیکار کنم الان تو دلم خیلی ناراحت شدم ار کارم پشیمون شدم

اشکالی نداره کارت زشت نبود ولی حالا باز بو اومد خونتون هوس کردی همون غذا رو سفارش بده واسه خودت اونم وظیفه ای نداره که

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره انگاری فهمیده

اشکال نداره بهش بگو اگه هوس کردی

بعد ظرفشو شکلاتی چیزی بزار جبران کرده باشی

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤

خیلی برخورد شما و همسایتون قشنگ بوده کههه

من که ذوق کردم🥹🥹🥹

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.

اولا که ناراحت نشو اصلا کار بدی نکردی

ولی ازش بپرس ادویتون چیه انقدر غذاتون خوش عطر و بوعه به همسرم بگم بگیره

راستی نی نی نازتو سالم بغل بگیری مامان مهربون😘

درخواست 🚫اگه امضامو دیدی برای پدر عزیزم صلوات یا فاتحه میفرستی🙏خیلی ممنون میشم ازت🙏من هنوز منتظرم برگردی بابایی هنوز برات از تنهایی دانشگاه رفتن تعریف نکردم ؛بابا میدونستی بعد تو دیگه چایی نخوردم دیگه موهامو نبافتم 😔بابا از تمام چیزایی که ازت مونده فقط دسته کلیدتو برداشتم که وقتی اومدی بدمش بهت من هنوز منتظرم برگردی خدای من خدای آرزوهای محاله پس آرزوی محال منم برآورده میشه🤲قول میدم قوی بمونم تا برگردی🥲

اگه شرایط عادی بود اره شاید بد بود ولی شما بارداری نصف کارات اصلا دست خودت نیست خوب کاری کردی هرچی هم اورد نوش جون خودت و نی نی

من که اگه همسایم بفهمم دلش غذامو میخواد حتی باردار هم نباشه با جون و دل میدم

خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥
اشکالی نداره کارت زشت نبود ولی حالا باز بو اومد خونتون هوس کردی همون غذا رو سفارش بده واسه خودت اونم ...

اینکارو چند باری انجام دادم مثلا بوی کتلت میومد سفارش دادم اوردن یا خودم درست کردم یا بوی هر غذاییو حس کنم که حدس بزنم چیه میگیرم ولی حس میکنم برای این ی طعم دیگه ای داره